Hep dersleri erteliyorum

Bunalıyorum işte.Çok sıkılıyorum.
Kaçış sendromu. Yapmak istemediğin bir işi zorla yapıyorsun. Dersi eğlenceli hale getirmelisin. Ben de Ağustos ayında LGS macerası başlarken böyleydim. Hep bilgisayar oynamak istiyordum. Artık soruları, dersleri yani yapmam gerekenleri erkenden bitirip oynuyorum. Yapmak istemediğin şeyi yapmak istemezsen çözemiyorsun. Tecrübeyle sabit. :D
Hocam 6.sınıf iseniz durum farklı, çok kasmanıza gerek yok bence. 6.sınıfta hiç çalışmadım şu an LGS denemelerim 450 440 civarı.
 
6. sınıfta çok sıkıntı yapma 6. sınıfta ben bu ortamlarda bile yoktum ama hayvan gibi oyun oynuyordum sınavlarıma 4 gün önceden çalışıyordum 5. sınıfa ortalamam 97 6. sınıfta 95 7. sınıfta 97 8. sınıfa gelene kadar çok sıkıntı yapma. Ben 8. sınıfım 8. sınıf hayatım evde geçti evde olmasından dolayı canlı derslerde bir şekilde dikkatim dağılıp
p dersi arkaya alıyordum okulda böyle bir şey yok tabii derste telefon falan yok benim için okulun olması çok daha iyiydi geleceğimi bozdu belki de ama yapacak bir şey yok yazılım veya makine mühendisi mesleğine yönelirim.
Sen 8. sınıf olana kadar corona inşallah biterde benim gibi 8. sınıf gibi çok eğlenceli bir sınıfı evde geçirmezsin neden eğlenceli LGS var dersende son sınıflar her zaman güzeldir.
 

Geri
Yukarı