Hepsiburada bana sorulmadan siparişimin iptal edilmesi

@Hepsiburada'dan sipariş bana sorulmadan iptal edilmiş.
Sipariş numaram: 232 172 17
Ben iptal istemedim. Ama siparişin 5 Aralıkta gelmesi gerekiyordu.
5 gün geciktiği için mi iptal edildi? Şimdi yeniden mi sipariş etmem gerekiyor?
Ekleme: Şimdi farkettim de siparişim hem siparişlerde görünüyor hemde iadelerde.
Şimdi ürün bedavaya mı gelecek? Yoksa gelmeyecek mi? Peki ya ürün bana gelecek mi?
Kafam iyice karıştı.

Son düzenleme:
Stok tarafında sıkıntı yaşanan durumlarda ne yazık ki çoğu firma bunu yapıyor. Müşteri Hizmetleri ile bir görüş istersen, ne diyorlar bir bakalım.

Son düzenleme:
Stokta kalmamıştır, son ürün için aynı anda iki kişi ödeme yapmıştır vs.
H.burada nadir sağlam firmalardan. Hemen çamur atmayalım.

Ürünün hem siparişlerde hem iadelerde görünmesinin sebebi ne yazık ki; ürünün iptal olmuş olmasıdır ve maalesef müşterilerini aramanız yada aramamanız hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Aradığınız zaman olacak olan şey şu:
- (10dk sizi telefonda beklettikten sonra) Evet beyefendi, ürününüz stokta tedarik edilemediği için iptal edilmiş olarak görüyorum burada.
+ Nasıl olur ya stokta var gözüküyor ürün?
- Stok kodu farklı beyefendi.
+ Neden bana stokta olan ürünü sattınız o zaman sizi şikayet edicem bla bla...
- Talep formu hazırlıyorum sizinle müşteri hizmetleri, mesajlar bölümünden iletişime geçeceğiz. (3 gün sonra müşteri hizmetlerindeki kişinin anlattıklarınından hiçbir farkı olmayan tek amacı sizi geçiştirmek üzerine olan bir yazı gelir ve sizde mağdur olduğunuzda kalırsınız.) En azından benim yaşadıklarım bu yöndeydi, kolay gelsin size de işiniz zor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı