Hepsiburada Bilgisayar Kategorisinde %18 KDV İndirimi

Adsız.jpg

GTX 1070 sisteme 8GB ram koymuşlar.

Sınırlı sayıda üründe indirim var. Benim ilk bakışta gözüme çarpan, R5 1400 695 lira.

Bence acele etmeyin. Haftaya Vatan bilgisayar indirimi olabilir. Genelde Notebook indiriminin peşine OEM indirimi geliyor.

GTX 1070 sisteme 8GB ram koymuşlar.

Sınırlı sayıda üründe indirim var. Benim ilk bakışta gözüme çarpan, R5 1400 695 lira.

Bence acele etmeyin. Haftaya Vatan bilgisayar indirimi olabilir. Genelde Notebook indiriminin peşine OEM indirimi geliyor.

Farkettim ayrıca daha hesaplıda toplanabiliyormuş. Dolar bir anda düşünce fiyatlar baya etkilendi.

Çoğu üründe eski fiyatları yükseltip kdv indirimi yapmışlar.Aynı hesaba geliyor.Ben bu klavyeyi uygun bulup aldım.360 tl idi 312 ye düşmüş.

Cooler Master MasterKeys Pro L Beyaz LED Mekanik

İndirim var ama KDV oranında değil. Çoğu fiyatı yukarı çekmişler. Mesela geçen gün 1550 TL olan monitör şuan indirimle 1505 TL. %3 indirime denk geliyor. 2 gündür dolar düşüşte olduğu için zaten fiyatlar aşağıya çekilecekti. Kur farkını fiyatlara yansıttılar, adına "kampanya" dediler. :D

İndirimin başlangıcında R5 1600 vardı fakat bir kaç saat sonra kaldırdılar, malesef alamadım. Diğer ürünlerde pek indirim yok zaten. Bindirim üzerine indirim yapmışlar. Alternatif sitelerden daha ucuza bulunabilir.

HB nin bir indirim dolandırıcılığında daha sizlerle birlikteyiz. Onca yıl geçti taktik hiç değişmedi. İnsanları saf yerine koymaya utanmıyorlar. Ürünlerin %85 inin fiyatı önce yükseltilip sonra indirime gidilmiş. Geriye kalan %15 stok eritmek için reklam olarak kullanılıyor. İktisat Fakültesinde okuyan arkadaşlar bilir bu taktiğin adını.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı