Yani her hangi bir Gsync monitör fiyatına üst düzey bir Freesync alınabilir, bu da o ve ya bu şekilde destek göreceği anlamı taşır bana göre.Biliyorum kardeşim, ama şu an net belli değil hangi model monitörlerin destekleneceği, sadece bazı modeller açıklandı, o yüzden tereddüt ediyorum
Hayır bildiğimiz KDV indirimi. KDV'nin de yüzde 18'i zaten çok küçük rakam indirim olduğunu bile anlayamazsın o derece.Bakın KDV indirimini yanlış algılıyorsunuz. Misal %18 KDV indirimi demek 1000 TL'lik bir ürünün 180 TL ucuzlaması demek değildir. Bildiğim kadarıyla elektronik ürünlerde %18 KDV var. Onu da şöyle anlatayım. KDV'siz 1000 TL'lik bir ürün KDV dahil olunca 1180 TL oluyor. Bu 180 TL'lik KDV miktarının %18'i kadar indirim oluyor. Buda yaklaşık olarak 32 TL'lik bir indirim yapıyor. O yüzden sizin gözünüze indirim yokmuş gibi geliyor. Aslında var ama fiyatları çok etkileyen bir değişiklik yok.
Samsung 960 EVO NVMe 250GB 3200MB-1500MB/s M.2 PCI-E SSD Fiyatı
Şunu düşünecektim de, fiyatı azalmamış gibi mi ne geldi?![]()
Black Friday indirimlerinde 500 TL civarıydı. Pek indirim gibi durmuyor. Klasik artırıp eksiltme gibi geldi bana.
Samsung 970 Evo 250GB NVME M.2 SSD (3400/1500MB/S) Fiyatı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.