HepsiBurada.com'dan Telefon Alınır mı?

Şuan bu telefon için çıkan son Android sürümü 4.4.2 ancak LG yazılım desteğini bununla sınırlamayacak elbette, yeni android sürümlerine de güncelleme alır bu telefon.
Telefon kutudan çıktığında 4.4.2 yüklü olarak gelmeyecektir. İsterseniz 15 dakikalık bir işlem sonucunda 4.4.2'ye güncelleyebiliyorsunuz.

32 GB alacağım zaten. Bugun alıyorum. Bide aldıktan sonra Fabrika ayarına döndürmek istiyorum daha sağlıklı olsun diye. Böylesi daha mantıklı sanırım. :)

Doğru, LG telefonun beraberinde birçok uygulamayı da beraberinde getiriyor. Saçma sapan ekran temaları için bile 3 farklı program geliyor :)
Bakıyorsun programın adına : Kutup Ayısı. Acaba ne diye düşünüyorsun, bu telefonda ne hakla yer işgal ediyor diyorsun ama sadece saçma bir tema.

Fabrikadan gelen ürünü tekrar fabrika ayarlarına döndürmenin ne mantığı var ki ? Telefonda yüklü uygulamalar zaten bellidir. Ben size gereksiz olanları söylerim. Veya kullanmayacağınız diyelim biz ona. Rahat 10 uygulama çıkıyor kullanmayacağın :)

Ayarlardan uygulama ayarlarına girer ve ilgili uygulamanın önbellekte kapladığı dosyalar da dahil olmak üzere kaldırma işlemi uygularsın olur biter.
Ayrıca telefonda bazı özellikler de vardır bellekte yer kaplayan.
En basitinden 3 parmağınızla sayfayı sola çektiğinizde o sayfa kayıt ediliyor ve kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.
Bu uygulamayı hiç kullanmadığım halde neden boş yere 20MB alan harcamasına izin vereyim ki ? Gereksiz uygulama ve özellikler olabiliyor işin kısası.

Ben telefona root felan yapmam ama. Root'suz içinde gelen programları kaldırmaya izin veriyor mu LG? Eğer öyleyse çok program silerim. :) Ve aldığımda yine buradan bilgilendirme yapıp sorularımı soracağım tabii ki. Ben fabrika ayarına döndürme olayını Çok eskilerden beri yaparım her cihazda. Daha temiz olsun rahat çalışsın diye. Gerek yok diyorsanız yapmayalım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00