HepsiBurada.com'dan Telefon Alınır mı?

Telefon sıfır kutusundan çıktı ama rehber kısmında tanımadığım 2 tane gmail ve burak diye birini gördüm. Ama telefon sıfır kutudan gözümün önünde çıktı. Onuda anlamadım. Ama telefonun kronik bir şekilde ısındığı çok belli. Herkes şikayet etmiş.. Root yapmayı pek düşünmüyorum daha önce yapmışlığım var bilirim ama temiz şekilde kullanmak istiyorum o kadar derinlere girmeyi pek istemiyorum. Telefonda Vutalk diye saçma bir uygulama vardı boş boş çalışıyordu arkaplanda. Lg Uygulama güncelleme merkezinden Vutalkı kaldırma aracı gelmiş demek ki çok geri dönüş aldılar. Ve Kulaklığı hiç beğenmedim. Sesi yüksek veriyor ama tamamen Tiz üzerine kurulmuş bi kulaklık. Bass'dan çok yoksun. :)

Google Hesabı ile giriş yaptığın için Google'daki Kişiler ile eşitlemiş telefon. Isınma konusunda tüm telefonlar suçlanıyor. Z2 için de dünya kadar ısınıyor yorumu var. Telefon elimde olmasa beni de inandıracaklar.

Dediğin uygulama gibi birçok uygulama telefonu hem ısındırıyor hem de bataryasını tüketiyor. Bazı şeylerin çözümü Root olmadan olmuyor ne yazık ki. Dediğiniz gibi ben de temiz kullanmak isterim ama Root atmadan yapamıyorum.

Google Play'den Fruit Ninja satın aldım oyunu indiriyorum başa sarıp tekrar indiriyor. 4 kere başı sardı oyun halen kurulmadı.

Beyler bu konu hakkında sormak istediğim bir konu var lütfen yardımcı olurmusunuz Hepsiburada.com'dan daha önce s3 aldım vietnam çıkışlı fakat ithatcı firma tarafından garantisinin olduğunu bilmiyordum türkiye samsung bakıyor sanıyordum neyse telefona su kaçınca samsung servisine götürdüm kullanıcı hatası ve vietnam çıkışlı olduğu için kendim ödememem gerekiyormuş 600$ demişlerdi anakart değişimine ondan önce tabikide hepsiburadaya mesaj atmıştım sağolsunlar ilgilendiler telefonu yolladım kargola tekrar güzel bir şekilde paketlemişler köpüklerle yolladılar servislerinin adını tam hatırlamıyorum teknik servisten rapor kağıdı geldi anakart sıvılı kullanıcı hatası olduğu için onarım yapılmadı diye şimdide sony xperia z2 almak istiyorum açıklama kısmında " ürün özellikleri üretici distribütör firmalar ve çeşitli internet kaynakları tarafından alınmıştır özellik bilgilerinin doğruluğu tarafımızdan %100 GARANTİ EDİLMEMEKTEDİR. Paket içerikleri ücretici distribütör firmalar tarafından haber vermeksizin değiştirebilir" şimdi bu konuya kafam takıldı mesaj attım hepsiburadaya %100 orjinaldir diyor servis konusunda tarafımıza ulaşmanız yeterlidir benim sormak istediğim şu bu ürün yine ihtahlatçı tarafından garantili değilmi yurt dışından gelicek bana bozuldugunda ben yine sony kendi servisne yollayamıcam hepsiburadaya yollucam? ve diğer sitelerden 2.200 almaktansa hepsiburada 1.900 tl zaten ürün düştü kırıldı yandı hep kullanıcı hatası kendi servisi olsa bile yine sen ödüceksin ücreti sadece garanti konusunda su kapsamı onlara ait bir tek kesin garantisi su diğerlerini yine bize ödettiricekler orası kesin bu konuda bana detaylı bilgi ve yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden iyi günler herkeze.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı