Çözüldü Hepsiburada değişim talebine cevap verilmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ramses53

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar.Yaklaşık 1.5 ay önce r25i-30 mönitörümün sağ tarafında karartı olması sebebiyle garantiye gönderdim. Yetkili servis cihazıma değişim iade talebi çıkarıp tarafıma gönderdi. Tarafıma gönderilen iade ve değişim belgesini 13 aralıkta hepsiburadaya iletmeme rağmen 1-2 iş günü içerisinde sonuçlanması öngörülen talebim 10 gün geçmesine rağmen henüz sonuclanmadı. Bunun üzerine açılan müşteri hizmetleri talebinden aramaları gerekirken onu da yapmıyorlar.
Mağduriyetimi bildirmeme rağmen arayan yok. Tahmini 10 gibi aradığımda ise müşteri hizmetleri suratıma kapatıyor (yanlışlıkla veya teknik bir arızadan dolayı olduğunu umuyorum). Sizce ne yapmalıyım.?

photo_2024-12-23_10-45-52.jpg photo_2024-12-23_10-45-53.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Satıcı kimdi hocam sizin. Hepsiburada mı?

Hepsiburada tarfıma ulaşıp para iadesi ve ürünün fiyat farkını kupon olarak vermiştir. Süre gecikse de sorunum çözülmüştür teşekkürler.
Hocam darlayın sürekli, ben de laptop için hem satıcıyı hem servisi sürekli aramıştım, en sonunda bana sıfır kapalı kutu dizüstü göndermişlerdi, yoksa süreç uzuyor iyice.

Satıcı kimdi hocam sizin. Hepsiburada mı?

Hepsiburada tarfıma ulaşıp para iadesi ve ürünün fiyat farkını kupon olarak vermiştir. Süre gecikse de sorunum çözülmüştür teşekkürler.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı