denizcanss
Kilopat
Hepsiburada üzerinden ve Hepsiburada satıcısından(tedarikçi bir firmadan değil) AOC27G2U monitör aldım. Açıklama da ikinci el veya teşhir ürünü olduğu yazmıyordu. Ürünü teslim aldım bir açtım, çizik içinde ekran, ayak aparatı kullanılmış. Ayak aparatı pas içinde. Monitörü açtım ölü pixel var. (5'ten fazla) ürünü hemen iade ettim. Bayram olduğu için bayram sonrası kapıdan aldılar. 2 Ağustos'tan beri incelenmesini bekliyorum. Başka insanlar almasın, benim gönderdiğim ürünü onlara yollarlar diye yorum yapıyorum. Yorumu yayınla almıyorlar. Üründe ölü pixel olduğunu, firmanın teşhir ürün yolladığını ve kullanılmış olduğunu ve firmayı veya ürüne zarar verecek bir yazı yazmama rağmen yoruma almayıp iptal ediyorlar. Kendi işlerine geldiğinde güzel yorumlari öne çıkarıyorlar ama kötü yorum olunca, kendilerini kurtarmak için yoruma bile açmıyorlar. Böyle bir dolandırıcı site. Çağrı merkezini birçok kez aradım. 13.08.2020 tarihinde servise gidip, servis raporu alacağını söylediler, sonra tekrar aradığımda 15.08.2020 tarihinde gönderildiğini, 13.08.2020 tarihinde gönderilmediğini söylediler. Sonuç için aradığımda da, ürünün 18.08.2030 tarihinde gönderildiğini 19.08.2020 tarihinde servise gittiğini söylediler. Yalan beyanla iş yapıyorlar. Bunu söylediğimiz de haklısınız deyip duruyorlar. 20 iş günü inceleme süresi paylaşıyor. Zaten ürünü gönderene kadar 20 iş günü geçti. Hepsiburada en güvendiğim site idi ama böylesi tavırlardan sonra soğumamak elde değil.