Hepsiburada dolandırıcılığı

denizcanss

Kilopat
Hepsiburada üzerinden ve Hepsiburada satıcısından(tedarikçi bir firmadan değil) AOC27G2U monitör aldım. Açıklama da ikinci el veya teşhir ürünü olduğu yazmıyordu. Ürünü teslim aldım bir açtım, çizik içinde ekran, ayak aparatı kullanılmış. Ayak aparatı pas içinde. Monitörü açtım ölü pixel var. (5'ten fazla) ürünü hemen iade ettim. Bayram olduğu için bayram sonrası kapıdan aldılar. 2 Ağustos'tan beri incelenmesini bekliyorum. Başka insanlar almasın, benim gönderdiğim ürünü onlara yollarlar diye yorum yapıyorum. Yorumu yayınla almıyorlar. Üründe ölü pixel olduğunu, firmanın teşhir ürün yolladığını ve kullanılmış olduğunu ve firmayı veya ürüne zarar verecek bir yazı yazmama rağmen yoruma almayıp iptal ediyorlar. Kendi işlerine geldiğinde güzel yorumlari öne çıkarıyorlar ama kötü yorum olunca, kendilerini kurtarmak için yoruma bile açmıyorlar. Böyle bir dolandırıcı site. Çağrı merkezini birçok kez aradım. 13.08.2020 tarihinde servise gidip, servis raporu alacağını söylediler, sonra tekrar aradığımda 15.08.2020 tarihinde gönderildiğini, 13.08.2020 tarihinde gönderilmediğini söylediler. Sonuç için aradığımda da, ürünün 18.08.2030 tarihinde gönderildiğini 19.08.2020 tarihinde servise gittiğini söylediler. Yalan beyanla iş yapıyorlar. Bunu söylediğimiz de haklısınız deyip duruyorlar. 20 iş günü inceleme süresi paylaşıyor. Zaten ürünü gönderene kadar 20 iş günü geçti. Hepsiburada en güvendiğim site idi ama böylesi tavırlardan sonra soğumamak elde değil.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-08-24-12-56-11-924_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2020-08-24-12-56-11-924_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 255
Yorum kısmına katılıyorum. Keyfine göre seçiyor yorumları. Teknoloji, özellikle monitör söz konusuysa şans işi denilebilir. Tabii ki Hepsiburada'yı savunmuyorum ancak genellikle böyle şeyler yaşanabiliyor. Keşke fotoğraflarını çekseydiniz aparatın ve monitörün.

Size tek tavsiyem müşteri temsilcisini aradığınızda bir üst yetkiliyi telefona isteyin. Böyle bir aktarım yapamıyoruz falan diyecekler. İyi madem benim sorunum çözülene kadar ben de bu telefonu kapatmıyorum. Birlikte böyle bekleriz deyin. O zaman bir üst yetkili geliyor. :) Derdinizi anlatın o daha hızlı çözüme ulaştıracaktır sizi.

Elinde somut kanıtlar senin lehine olacaktır. İnşallah yapılması gerekeni yapmışsındır. Bu arada katılıyorum Hepsiburada kalitesizliğini bir kez daha göstermiş. Yazık...

Son düzenleyen: Moderatör:
Cektim
Yorum kısmına katılıyorum. Keyfine göre seçiyor yorumları. Teknoloji, özellikle monitör söz konusuysa şans işi denilebilir. Tabii ki Hepsiburada'yı savunmuyorum ancak genellikle böyle şeyler yaşanabiliyor. Keşke fotoğraflarını çekseydiniz aparatın ve monitörün.
Çektim, çektim. Ölü pixellerin fotosunu da yolladım
Cektim
Çektim, çektim. Ölü pixellerin fotosunu da yolladım
Size tek tavsiyem müşteri temsilcisini aradığınızda bir üst yetkiliyi telefona isteyin. Böyle bir aktarım yapamıyoruz falan diyecekler. İyi madem benim sorunum çözülene kadar ben de bu telefonu kapatmıyorum. Birlikte böyle bekleriz deyin. O zaman bir üst yetkili geliyor. :) derdinizi anlatın o daha hızlı çözüme ulaştıracaktır sizi.

Aynen aradım, evden çalışıyoruz, baglayamam dediler. Israr ettim. Çünkü; burada artık ücret iadesi olayından geçtim. Bana yalan bilgi veriyorlar. Şimdi aradım 17 Ağustos'ta gönderilmiş diyor. Bütün müşteri temsilcileri farklı bilgi veriyor. Kimse doğru bilgiyi veremiyor.

Yorum konusunda en sevdiğim site N11. Kötü yorumları yayınlıyorlar ve her satıcının çıkardığı ürüne ayrı ayrı yorum paneli veriyorlar. Yani başka satıcının sattığı hatalı üründen dolayı diğer satıcılar etkilenmiyor. Trendyol'da iyi sayılır sanırım ama oranın yorum sistemini pek sevmiyorum.

Konuyu açtığınız için teşekkürler. Benim neredeyse 1 sene olacak, Hepsiburada'dan alışverişi bırakalı. Bazen merak ediyordum "acaba düzeldi mi, alışverişe başlasam mı tekrar" diye. Bakıyorum da hâlâ aynı tas aynı hamam devam ediyorlar. Bilgilenmiş olduk.

Konuyu açtığınız için teşekkürler. Benim neredeyse 1 sene olacak, Hepsiburada'dan alışverişi bırakalı. Bazen merak ediyordum "acaba düzeldi mi, alışverişe başlasam mı tekrar" diye. Bakıyorum da hâlâ aynı tas aynı hamam devam ediyorlar. Bilgilenmiş olduk.
Ben Hepsiburada firmasına çok güveniyordum. Bütün bilgisayar parçalarını, uygun fiyata yakaladığım ürünleri alıyordum. Ama satış sonrası çok kötü. Ürün hatalı geldiyse sizi süründürüyorlar.

Benim daha da merak ettiğim var mı şöyle güvenilir, müşteriyi yarı yolda bırakmayacak firma?

Umarım en kısa sürede çözüme kavuşur.

Zamanında Anker marka şarj adaptörü aldım ve kutu boş çıktı. Defalarca konuşup,yazışmamıza rağmen ihale bana kaldı. Şaşırdım mı tabi ki de hayır. Mağduriyetimi de Anker Türkiye giderdi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı