Hepsiburada iade sebebi önemli mi?

Daha fazla  
Meslek
Yok
Aldığım üründen memnun kalmadım. Kullanmayacağım için iade etmek istiyorum yoksa param boşuna gidecek. İade sebebi önemli mi yani memnun kalmadım gibi bir şey seçmeyi planlıyorum.

Aldığım üründen memnun kalmadım. Kullanmayacağım için iade etmek istiyorum yoksa param boşuna gidecek. İade sebebi önemli mi yani memnun kalmadım gibi bir şey seçmeyi planlıyorum.

Hocam satıcı Hepsiburada ise önemli değil. Eğer farklı bir satıcıdan aldıysanız önemli.

Satıcı Hepsiburada ise sıkıntı olmaz iade konusunda. Diğer satıcıları pek bilemiyorum.

1646830939168.png

Dostlarım sanırım elime yapışacak bu şey.

Hocam mağaza satıcılar genelde uğraştırıyor ama 14 gün koşulsuz iade hakkınız dolmadıysa iade süreci başlatın firma reddederse iletişime geçin kesinlikle.

Hocam mağaza satıcılar genelde uğraştırıyor ama 14 gün koşulsuz iade hakkınız dolmadıysa iade süreci başlatın firma reddederse iletişime geçin kesinlikle.
Aynen bencede sonuçta yasal olarak koşulsuz iade hakkı var müşterinin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı