Hepsiburada İade

SrcnTSC

Hectopat
Katılım
8 Eylül 2019
Mesajlar
303
Merhaba arkadaşlar. Merak ettiğim bir konu hakkında sizden görüş almak istedim. Bundan 2 ay önce Hepsiburada üzerinden bir laptop aldım ve bazı nedenlerden dolayı servisten iade/değişim raporu alarak bu cihaz ile ilgili uzun bir süreçten sonra iade aldım. Benim istediğim değişim hakkıydı ve firma bunun mümkün olmadığını sadece ücret iadesi yapacaklarını söylediler. Bende yine hemen hemen aynı cihazı 300 TL daha fazlaya satın aldım. Eski cihazda çıkan sorunlar bunda da çıktı ve yine aynı şekilde servis kararı ile iade/değişim raporu verildi. 2 kez aynı üründe sorun yaşayınca markaya olan güvenim azaldığı için bu sefer ücret iadesi istiyorum. Sormak istediğim Hepsiburada'nın ücret iadesi yapmama, sadece değişim yapma gibi bir ısrar da bulunabilir mi? İade kısmında aşağıda göründüğü gibi bir yazı yazmakta servis ile ne alakası var bunu da bilmiyorum.

Screenshot_20200214_221920.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
14 gün içinde koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz süre doldu mu ? Hepsiburadayı arayıp konuşabilirsiniz size yardımcı olurlar herhangi bir şekilde firmadan yana olmaya çalışmazlar.
 
İ

İade raporu verildiyse sorun yok alırsınız parayı. Dediğim gibi arayıp bilgisini alabilirsiniz şuanda, içiniz rahat eder.
Bilgi konusunda sıkıntı yaşıyorum. Her bağlandığım kişi farklı bişey diyor. Rapor değişim raporu adı altında geçiyor fakat içeriğinde iade/değişim hakkınızı firmaya bildirin diyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı