Hepsiburada İadeleri Kapatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

68613

Gigapat
Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar. 30 Kasım 2018 tarihinde 32688704 numaralı siparişimi bazı nedenlerden dolayı kargo görevlisinden teslim almadım. Teslim alıp iade ile uğraşacağıma, teslim almassam daha erken ücret iadesi olacağı konusunda müşteri hizmetleri ile görüştüm. Ürün için teslimat adresi İstanbul Kartal, Hepsiburada deposu ise Kocaeli Gebze.

Pazartesi günü Hepsiburada firmasının müşteri hizmetlerini aradım normalde 48 saatte ürünler bize ulaşır ama araya hafta sonu vb girdi dediler tamam dedim. Bugün yani 5 Aralık 2018 Çarşamba günü yine müşteri hizmetlerini aradım, kargom tarafınıza ulaştı mı veya neden ulaşmadı diye. Müşteri hizmetleri de ürünün kargo takibini yapamadıklarını, Hepsiexpress adı altında yazan numarayı aramamı söylediler. Hepsiexpress firmasını aradım ve acı ama gerçekle karşılaştım. ( Sosyal'de de birçok arkadaşın açtığı konular var. ) Hepsiburada denen firma iade kargo alımlarını kapatmış ve bu yüzden teslim edilememiş. Oysaki kargom kaç gündür Gebze transfer merkezinde bekliyormuş. Ben de diyorum ki, Kartal'dan Gebze'ye yürüyerek gitse 5 günde varır ya. :D Tabi Hepsiburada firmasının keyif gelecek de iade kargoları almaya başlayacak da... Bu arada iade kargo alımlarına bugün başlamışlar. Ben de boşu boşuna kargo firmasına saydırdım.

Tabi kargo firması ile konuşmanın ardından yeniden Hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım kısaca olayı özet geçtikten sonra, " Neden iade kargo alımını kapattınız? " diye sordum. Müşteri temsilcisinin durumdan haberi bile yok. Tabi kadının konuşmasından ve ses tonundan anlıyorum, kadın gülmemek için kendini zor tutuyor. Saygı çerçevesinde karşımdaki insanı da kırmadan ve şahsıyla alakalı olmadığını söyleyerek ağzıma geleni saydım. İnşallah o konuşmayı yetkili biri dinler ve yine inşallah yanılıp da beni arar.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. Bundan sonra Hepsiburada mı ben tövbe ettim. 3 kuruş fazla olsun Amazon.com veya Amazon.com.tr üzerinden ürün alırım. Amazon firmasının tırnağı olsanız yeter ama siz bu kafayla daha çok müşteri kaybedersiniz. Yüzlerce alışverişim olmuştur. Bu kadar aciz, bu kadar eline yüzüne bulaştıran, sıvayan bir firma görmedim.

@Hepsiburada pişmanlıktır. Ürün almayın aldırtmayın.

Ayrıca konu hakkındaki bütün görüş ve öneriler tarafıma aittir. İsteyen istediğini alır.

Amazon Türkiye'den 23 Kasım'da verdiğim sipariş hala gelmedi. Geçen hafta telefon açtığımda stok sorunu olduğunu söylediler. "Tamam, benim için zaman sınırı yok" dedim. Çünkü en ucuz satıcı Amazon.com.tr idi. Bugün canlı sohbette tekrar konuştum. Hala Amazon.com.tr'nin stoğunda olmadığını, ürün gönderimi Amazon'un stoğuna girince yapacağını söylediler. Ayrıca gecikme için de 20 TL promosyon yüklediler hesabıma.
Hepsiburada'ya gelecek olursak, Temmuz ayında bilgisayarımın 4 parçasını oradan sipariş etmiştim ve hiçbir sorun yaşamamıştım.

Son düzenleme:
Emin misiniz? Dün Hepsiburada'dan sipariş ettiğim klavye geldi, bozuk çıktı ve iade talebinde bulundum. Bugün ise Aras kargoya bozuk ürünü teslim ettim.

Bende tövbe ettim ilk blackfriday alışverişimde hem de. Ne taleplere cevap veriyorlar ne de sözlerini tutuyorlar tam 3 defa erteleyip durdular hala ürünüm kargoya bile verilmedi.

Emin misiniz? Dün Hepsiburada'dan sipariş ettiğim klavye geldi bozuk çıktı ve iade talebinde bulundum. Bugün ise Aras kargoya bozuk ürünü teslim ettim.
Ben de aras kargoya iade için 23 kasımda teslim ettim ve hala yolda olarak görünüyor. İade almıyolardı ama bugün başlamışlar sanırsam. İnşallah benim gibi beklemezsin,bu arada benimki hala teslim edilmedi Hepsiburada 'ya.

Ben de aras kargoya iade için 23 kasımda teslim ettim ve hala yolda olarak görünüyor. İade almıyolardı ama bugün başlamışlar sanırsam. İnşallah benim gibi beklemezsin,bu arada benimki hala teslim edilmedi Hepsiburada 'ya.
Çok sıkıntı değil benim için. Klavyeye 50 TL vermiştim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı