Hepsiburada indirimde RTX 2080 almak

Makaleler
1
Arkadaşlar sistem toplayacağım ve artık kararımı verdim. Ancak Hepsiburada'da bir indirim söz konusu ekran kartlarında. Sizce hangisini almalıyım? İndirim olmadan önce 2080 Ventus düşünüyordum. Ventus fiyatına Gaming X Trio alabiliyorum şu an.

Çözüm
Bütçem 10.500 TL dediğim gibi. i5 9600K ve Z390 anakart, 750W PSU düşünüyorum. 500GB SSD bir süre işimi görür. 2x8 RAM düşünüyorum 3000Mhz. Bu kadar :)
Bence gayet güzel parçalar alacaksınız, yükseltmeye gerek olacağını düşünmüyorum, 2080 almanızdan yanayım. 2k 144hz monitörle çok güzel sonuçlar alacağınıza eminim. Hayırlı olsun şimdiden.
Edit; gaming x trio modelini tercih edin bu arada :)
En baştan 10.500 TL bütçeyle sistem toplayacağım. Monitörüm 144Hz 1ms 2K. Gaming X Trio mu almak daha mantıklı yoksa oradaki en ucuz kartı alıp diğer parçaları daha mı yükseltsem?
Sisteme düşündüğünüz işlemci anakart ram psu vs. paylaşırsanız yardımcı oluruz.

En baştan 10.500 TL bütçeyle sistem toplayacağım. Monitörüm 144Hz 1ms 2K. Gaming X Trio mu almak daha mantıklı yoksa oradaki en ucuz kartı alıp diğer parçaları daha mı yükseltsem?
Ucuz olanı alın bence, Gaming X trio şart değil.

Bütçem 10.500 TL dediğim gibi. i5 9600K ve Z390 anakart, 750W PSU düşünüyorum. 500GB SSD bir süre işimi görür. 2x8 RAM düşünüyorum 3000Mhz. Bu kadar :)
Bence gayet güzel parçalar alacaksınız, yükseltmeye gerek olacağını düşünmüyorum, 2080 almanızdan yanayım. 2k 144hz monitörle çok güzel sonuçlar alacağınıza eminim. Hayırlı olsun şimdiden.
Edit; gaming x trio modelini tercih edin bu arada :)

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı