Hepsiburada Starfield hediyesini göndermiyor

Mranderson14

Hectopat
Hepsiburada.com üzerinden 09.08.2023'te satın almış olduğum Ryzen 5 7600 işlemci için Starfield hediye kodum gönderilmedi. Bugün istedim stokta yok, göndermeyeceğiz diye söylediler.

Dosya Ekleri

• Amd starfiedl.PNG
    Amd starfiedl.PNG
    59,4 KB · Görüntüleme: 125
Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada.com üzerinden 09.08.2023'te satın almış olduğum Ryzen 5 7600 işlemci için Starfield hediye kodum gönderilmedi. Bugün istedim stokta yok, göndermeyeceğiz diye söylediler.

Hepsiburada ekibiyle iletişime geç durumu anlat. Yanıt alamazsan Şikayetvar sitesine şikayet et. Oradanda yanıt alamazsan tüketici hakem heyetinden hakkınızı arayabilirsiniz.

Nerede bilgisiz insan var hep doluşturuyorlar bu "müşteri hizmetleri" denen zıkkıma.

Sırf müşteri hizmetlerine kalmış olsa küsmediğim firma kalmayacaktı.

Sipariş ile gelmemişse daha da gelmeyecektir ne demek? Sus, otur ve elindekiyle tatmin ol demeye getiriyor. Sen kimsin ve benim param üzerinde böyle bir karar veriyorsun?

@Mranderson14 Hocam büyük ihtimal göndermezler. Hepsiburada'yı şikayet etseniz bile bir şey çıkmaz.
Kod stokunu sağlayan AMD. Onlarda zaten kampanyanın hüküm ve koşullarında."TÜM KUPON KODLARI DAĞITILDIKTAN SONRA KATILIMCILARIN KUPON KODU ALMASINA İZİN VERİLMEZ." diye belirtmişler.

Yani AMD kampanyayı yapıp bir stok ve kampanya bitiş tarihi belirlemiş. Kampanya bitiş tarihinden önce stok biterse kampanya sona erer diye kampanya koşullarına eklemişler. Ama Toplam Stok kaç adet hangi aracı firmaya kaçar stok verildi, bunu belirtmemişler. Zaten bir maddede kampanya koşullarını gizli tutma hakkına sahiptir diye belirtmiş. Aracı firmalar bu yüzden stok bilgisi veremiyor veya elinde kod kalmasa bile kampanya sona erdi diyemiyor. Çünkü Y firmasında kod tükenmişse ve X firmasında hala stok bulunuyorsa kampanya bitti açıklaması veya elimizde stok kalmadı gibi durumları belirtemiyor. Yani AMD yaptığı kampanya koşullarıyla firmaları biraz kilitlemiş.

@Poyraz Kuzgun tüketici gidip de AMD'nin koyduğu koşullara bakmak zorunda değil, satıcı bu koşulları eksiksiz tüketiciye aktarmak zorunda.

Arkadaş hangi kampanyadan faydalandığını paylaşmadığı ve mesajlarında da kesin olarak ürünü alması gerektiği yönünde konuştuğu için sağlayıcı firma konu sahibi arkadaşın mesajlarına ve gelen cevaba bakıldığında sorumlu gibi görünüyor.

@Mranderson14 faydalandığınız kampanyayı paylaşır mısınız?

@Poyraz Kuzgun tüketici gidip de AMD'nin koyduğu koşullara bakmak zorunda değil, satıcı bu koşulları eksiksiz tüketiciye aktarmak zorunda.

Arkadaş hangi kampanyadan faydalandığını paylaşmadığı ve mesajlarında da kesin olarak ürünü alması gerektiği yönünde konuştuğu için sağlayıcı firma konu sahibi arkadaşın mesajlarına ve gelen cevaba bakıldığında sorumlu gibi görünüyor.

@Mranderson14 faydalandığınız kampanyayı paylaşır mısınız?
https://www.hepsiburada.com/staticpage/1105641967355023 şu linkteki kampanya işte, satıcı Hepsiburada.com işlemciyi onlardan aldım.

@Mranderson14 bu sayfanın ekran görüntüsünü hatta mümkünse video kaydını alın, linki gösterirken sayfayı yenilemeyi unutmayın. Bugünün tarihini gösteren birkaç siteye girin ki herhangi bir manipülasyon iddiası atılamasın. Sayfada herhangi bir stok bilgilendirmesi ya da kampanya bitiş tarihi göremedim. Ben mi gözden kaçırıyorum? Video kaydınıza ekleyebiliyorsanız, müşteri hizmetleriyle olan yazışmanızı ve siparişinizi de dahil edin.

@Mranderson14 bu sayfanın ekran görüntüsünü hatta mümkünse video kaydını alın, linki gösterirken sayfayı yenilemeyi unutmayın. Bugünün tarihini gösteren birkaç siteye girin ki herhangi bir manipülasyon iddiası atılamasın. Sayfada herhangi bir stok bilgilendirmesi ya da kampanya bitiş tarihi göremedim. Ben mi gözden kaçırıyorum? Video kaydınıza ekleyebiliyorsanız, müşteri hizmetleriyle olan yazışmanızı ve siparişinizi de dahil edin.
Dostum nereye iletiyim? Şikayetvar.com - Tüketici Hakları mı? Hangisinden hızlı sonuç alırım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı