Mranderson14
Hectopat
Hepsiburada.com üzerinden 09.08.2023'te satın almış olduğum Ryzen 5 7600 işlemci için Starfield hediye kodum gönderilmedi. Bugün istedim stokta yok, göndermeyeceğiz diye söylediler.
https://www.hepsiburada.com/staticpage/1105641967355023 şu linkteki kampanya işte, satıcı Hepsiburada.com işlemciyi onlardan aldım.@Poyraz Kuzgun tüketici gidip de AMD'nin koyduğu koşullara bakmak zorunda değil, satıcı bu koşulları eksiksiz tüketiciye aktarmak zorunda.
Arkadaş hangi kampanyadan faydalandığını paylaşmadığı ve mesajlarında da kesin olarak ürünü alması gerektiği yönünde konuştuğu için sağlayıcı firma konu sahibi arkadaşın mesajlarına ve gelen cevaba bakıldığında sorumlu gibi görünüyor.
@Mranderson14 faydalandığınız kampanyayı paylaşır mısınız?
Dostum nereye iletiyim? Şikayetvar.com - Tüketici Hakları mı? Hangisinden hızlı sonuç alırım?@Mranderson14 bu sayfanın ekran görüntüsünü hatta mümkünse video kaydını alın, linki gösterirken sayfayı yenilemeyi unutmayın. Bugünün tarihini gösteren birkaç siteye girin ki herhangi bir manipülasyon iddiası atılamasın. Sayfada herhangi bir stok bilgilendirmesi ya da kampanya bitiş tarihi göremedim. Ben mi gözden kaçırıyorum? Video kaydınıza ekleyebiliyorsanız, müşteri hizmetleriyle olan yazışmanızı ve siparişinizi de dahil edin.
Hızlı sonuç yok. Tüketici haklarına şikayet edersen birkaç ay belki de yıl sürecek. Şikayetvar'a yazarsan da otomatik mesaj gönderecekler büyük ihtimal.Dostum nereye iletiyim? Şikayetvar.com - Tüketici Hakları mı? Hangisinden hızlı sonuç alırım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.