Hepsiburada tarafından yollanan kullanılmış kulaklık

Video var, kutuyu açarken video kaydına aldım, şikayetvar üzerinden başvuru oluşturdum dönülmesini bekliyorum. Talep edilirse videoyu da ileteceğim. İçime kurt düşmüştü alırken video çekeyim dedim, demek ki hislerim doğruymuş.
Video çektiyseniz hiç sıkıntı olmaz hocam. Bende aldığım ürün ucuz bir şey olsa bile her seferinde videoya çekiyorum.

Video çektiyseniz hiç sıkıntı olmaz hocam. Bende aldığım ürün ucuz bir şey olsa bile her seferinde videoya çekiyorum.
Haklısınız valla artık şart video çekmek demek ki. Videoyu kargo kutusunun açılışından başlattım, sonra tüm kutuyu açarken de bir yere sabitleyip açılışı yaptım teşekkür belgesinin çıkmadığını gösterdim. Seri No üzerinden zaten bitmiş garantinin sorgulaması yapılabiliyor. Şikayetvar üzerinden incelediklerini söylediler, bekliyorum bakalım umarım kısa sürede çözerler sorunu.

Yalnız videoyu şikayetvar'a yükleyemedim, boyutu 540 MB civarı. Platform yalnızca 200MB destekliyormuş talep ettiklerinde ileteceğim kendilerine.

Haklısınız valla artık şart video çekmek demek ki. Videoyu kargo kutusunun açılışından başlattım, sonra tüm kutuyu açarken de bir yere sabitleyip açılışı yaptım teşekkür belgesinin çıkmadığını gösterdim. Seri No üzerinden zaten bitmiş garantinin sorgulaması yapılabiliyor. Şikayetvar üzerinden incelediklerini söylediler, bekliyorum bakalım umarım kısa sürede çözerler sorunu.

Yalnız videoyu şikayetvar'a yükleyemedim, boyutu 540 MB civarı. Platform yalnızca 200MB destekliyormuş talep ettiklerinde ileteceğim kendilerine.
Elinizde video olması çok büyük avantaj olmuş. Ayrıca ilk 14 gün içinde başvurunuzu yaptınız. Durum her açıdan sizin lehinize. Seve seve olmazsa THH ile söke söke paranızı iade alacağınızı düşünüyorum.

Yarın öğlene doğru Hepsiburada Şikayetvar temsilcisi arar sizi. Video olduğu için hızlı çözüme kavuşur muhtemelen.
Teşekkür ederim ben de öyle umuyorum.
Elinizde video olması çok büyük avantaj olmuş. Ayrıca ilk 14 gün içinde başvurunuzu yaptınız. Durum her açıdan sizin lehinize. Seve seve olmazsa THH ile söke söke paranızı iade alacağınızı düşünüyorum.
Teşekkürler, umudum o yönde. Video + aynı gün şikayet bir avantaj sağlayacaktır muhtemelen. Sonucu ve sürecin ilerlemesini burada paylaşırım.

Selamlar,

Hepsiburada üzerinden, Hepsiburada satıcısından TaoTronics SoundLiberty A10 kulaklık sipariş ettim. Bugün şubeye gidip teslim aldım. Kutusunu açtığımda normalde içinden çıkması gereken teşekkür belgesi çıkmadı, baştan savma bir jelatine koymuşlardı kutuyu. Üstüne üstlük kulaklık kullanım kılavuzu olarak farklı bir modelin kullanım kılavuzu atılmıştı içine, üstüne de etiket basmışlardı.

Ürünü cihaza bağladım, kulağıma takmadım ve 1-2 dakika şarkı açtım test etmek amacıyla, %100'den %70'e düştü şarjı 2 dakika içerisinde. Sonrasında kutuya koyup şarj edip tekrar denedim şu anlık bataryada sorun görünmüyor gibi. Ancak ürünün kullanılmış olduğu bariz belli.
Firmayı aradığımda bana ürünün kutusunu açıp şarja taktığım için hijyen sebebiyle alınamayacağını söylediler, servise yönlendirdiler. Kulaklığı bilerek kulağıma takmadım, hijyen standartı bozulmasın diye. Şarja takmak da hijyen standartını bozuyormuş kendilerine göre. Ben şarj amacıyla prize takıyorum, başka bir yere takmıyorum anlamadım nasıl bozuyor hijyeni?

Gel gelelim sonuca, Hepsiburada'dan daha önce çok teknolojik ürün aldım, indirimde yakaladığım her üründe sorun çıktı. Tost makinesi kırık geldi, klavye USB'si çalışmadı, şimdi de kulaklık sıkıntılı geldi. Bundan sonra benim için Hepsiburada bitmiştir, Amazon haricinde bir yerden alışveriş yapmayacağım.

Kulaklığı da birkaç gün deneyip, sorunları devam ederse (rastgele şarkıyı durdurma, aramayı sonlandırma) servise verip iade veya değişim isteyeceğim.

Amazon bir müşteri kazandı.
Hepsiburada kulaklık iadesi alıyor bu arada. Ben AirPods iade etmiştim sıkıntı çıkarmadılar.

Hepsiburada kulaklık iadesi alıyor bu arada. Ben AirPods iade etmiştim sıkıntı çıkarmadılar.
O halde sorunsuz şekilde iade işlemi başlatırlar muhtemelen. Yarın gün içerisinde dönecekler mi bakalım beklemedeyim.

O halde sorunsuz şekilde iade işlemi başlatırlar muhtemelen. Yarın gün içerisinde dönecekler mi bakalım beklemedeyim.
Şansınızı deneyin hocam. Ben de aynı şekilde iletişime geçmiştim, kullanılmış ürünü iade alamayız dediler ama aldılar. Ve ben beğenmediğim için iade etmiştim sorunu yoktu. Avantajınız da var.

Gerçekten mi? Ne bu moda mı oldu kullanılmış ürünleri satmaya başladılar?
Arkadaşımın aldığı laptop üzerinde jelatinleri yoktu mesela. Kontrol edince 4 saat kadar daha önceden kullanıldığını öğrendik. Belli olmasın diye kutunun bantlarını özellikle MSI yazan bantlarla tekrar bantlamışlar sanki fabrikadan direkt çıkmış gibi.

Arkadaşımın aldığı laptop üzerinde jelatinleri yoktu mesela. Kontrol edince 4 saat kadar daha önceden kullanıldığını öğrendik. Belli olmasın diye kutunun bantlarını özellikle MSI yazan bantlarla tekrar bantlamışlar sanki fabrikadan direkt çıkmış gibi.
Aynı şekilde, sanki sıfır gibi jelatinleyip kutulamışlar. Hayır bir de ürüne kullanma kılavuzu olarak gidip başka modelin kılavuzunu koymuş, üstüne de etiket yapıştırmışlar.
Tekrar selamlar arkadaşlar, sürecin son durumunu bildirmek isterim.

Öncelikle şikayetvar platformunu bana önerdiği için @Mantony 'e teşekkür ederim. Sorunumu bu sayede çözdüm.

Şikayetvar üzerinde oluşturduğum şikayete (23:00 gibi oluşturmuştum Çarşamba günü) ertesi gün sabah 09:00 gibi dönüş sağlandı telefonla. Genel müdürlükten aradıklarını belirterek durumu takibe aldıklarını söylediler. Video kaydını taraflarına iletmem istendi, gerekli adımları yerine getirdikten sonra destek talebi açıldığı belirtildi.

Bu sabah da yine 09:00 gibi genel müdürlükten aradılar (arayan beyefendinin ismini şikayetvar üzerinde verdim kendisine de teşekkür ederim) ve değişim için hepsiJET ile kapıdan teslimat alabileceklerini söylediler. Kabul ettim, 2 günlük bir incelemenin ardından da değişim sağlanacağını söyledi kendisi. Büyük ihtimalle değişim onaylanacak.

Genel olarak böyle bir sorun yaşamış olmak üzücü olsa da, en azından satış sonrası destek alabileceğiniz birilerinin olması iyi bir şey. İlgisinden ötürü beyefendiye de teşekkür ediyorum, şikayetvar platformunu önererek (hiç aklımda yoktu açıkçası) bu yolun önünü açan @Mantony 'e de teşekkür ederim. Ürün değişimi tamamlandığında yine konu altından bildiririm. Benzer sorunu yaşayan arkadaşların da şikayetvar platformunu kullanmasını öneririm zira Hepsiburada, o platformda gayet aktif.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı