- Makaleler
- 8
Servis değişim raporu verdi fakat Hepsiburada ürünü bize gönderin biz kontrol edelim diyor. Ürün serviste. Ben ne yapacağım?
Servis Raporuna uymaları gerek, rapor çıktıktan sonra servis ürüne el koyar. Hepsiburada değişimi yapmak zorunda, gerekiyorsa servis ile iletişime geçecekler.Servis değişim raporu verdi fakat Hepsiburada ürünü bize gönderin biz kontrol edelim diyor. Ürün serviste. Ben ne yapacağım?
Cihaz bende değil. Nasıl göndereyim?Korkmanıza gerek yok. Hepsiburada üzerinden İade/Değişim talebi açın. Resim olarak da servis raporunu yükleyin. Onaylandıktan sonra size kargo kodu yollayacaklar. Bu kargo kodu ile birlikte cihazınızı ve raporu yollayın. 3-5 İş günü içerisinde onaylanıp değişim yapılacaktır.
Kontrol edecekleri şey servis raporudur. Başka bir şeyi kontrol etme yetkileri yok. Rapor çıkmışsa uymak zorundalar.
Servis Raporuna uymaları gerek, rapor çıktıktan sonra servis ürüne el koyar. Hepsiburada değişimi yapmak zorunda, gerekiyorsa servis ile iletişime geçecekler.
Konuştum müşteri hizmetleri ile. Raporu WhatsApp'tan atın dediler. Bir de kayıt falan açtım dedi.
Tamamdır, değişim işlemini servis ile görüşüp teyit aldıktan sonra yaparlar, içiniz rahat olsun.
Cihazı servis size yollayacak zaten. Değişimi servis değil, firma yapar. Siz cihazı alıp Hepsiburada'ya yollayacaksınızCihaz bende değil. Nasıl göndereyim?
Hayır,servis bana yollamayacak.Cihazı servis size yollayacak zaten. Değişimi servis değil, firma yapar. Siz cihazı alıp Hepsiburada'ya yollayacaksınız
Neden? Benim tüm iade ve değişimlerimde süreç bu şekilde ilerledi. Hepsiburada'da sizden cihazı istemiş zaten.Hayır,servis bana yollamayacak.
Az önce aradığımda raporu yollayın dediler. Zaten raporda, bu rapor ve ürünün asıl faturası ile aldığınız yere başvurun, diyor.Neden? Benim tüm iade ve değişimlerimde süreç bu şekilde ilerledi. Hepsiburada'da sizden cihazı istemiş zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.