Daha fazla
- Meslek
- Müh.
![]()
Kingston KVR1333D3N9/8G 8 GB DDR3 1333 MHz PC Bellek Fiyatları ve Özellikleri
Kingston KVR1333D3N9/8G 8 GB DDR3 1333 MHz PC Bellek en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Sizinki büyük ihtimal orijinal. Yine de içinizde şüphe varsa benim gibi desteğe yazabilirsiniz, yardımcı oluyorlar ancak dediğim gibi sizinki güzel bir alışveriş olmuş, N11'den şüphelenirim genelde ama satıcısı güvenilir olunca bir problem kalmıyor.
Elmacık bilgisayar biraz düzensiz bir firma. Ocak gibi bir ekran kartı aldım Gigabyte. biliyorsunuz bunların OC, Windforce, OC X3 gibi modelleri var. Ben OC modelini almıştım bana OC 3X geldi. Aralarında Type-C ve mhz farkı var. Fiyat olarak da 200-300 TL ucuz. Neyse belirttim durumu geri iade aldılar. Ürünün kodunda sadece 1 harf farklı ve bu tarz şeylere dikkat etmeden gönderiyorlar kısaca. DDR3 ramlerin şuan piyasada çok fazla sahtesi var. O yüzden Kingston ile konuşarak çok doğru bir hareket yapmışsınız.
Anlıyorum, bile bile mi yapıyorlar acaba yanlış ürün gönderimi konusunda. İlginç bir durum.