Hepsiburada'dan alınıp şarj etmeyen kabloların iade talebi reddedildi

peeeelliin

Femtopat
27 Eylül'de 2 tane şarj kablosu sipariş ettim 1 Ekim'de sipariş teslim edildi. Şehir dışında olduğum için deneyemedim 6 Ekim'de ancak test edebildim. Birkaç gün kullandım ama telefonumu hızlı şarj etmiyordu aksine şarj azalıyordu. Bende 10 Ekim'de iade talebi oluşturdum arada birkaç gün düğün telaşı olduğu için o aralıkta talep olusturamadim. 11 Ekim'de gelip kapıdan aldılar. Kutulardan biri kayipti onun dışında kablolar sadece 1 kez kullanıldı onda da Max 1 saat falan beklettim şarj olmayınca çıkardım zaten. İkisini de kutunun içine koyup gönderdim ama iade talebini reddetmisler. İşime yaramayan kabloları zorla kullandırmaya çalışıyorlar.

27 Eylül'de 2 tane şarj kablosu sipariş ettim 1 Ekim'de sipariş teslim edildi. Şehir dışında olduğum için deneyemedim 6 Ekim'de ancak test edebildim. Birkaç gün kullandım ama telefonumu hızlı şarj etmiyordu aksine şarj azalıyordu. Bende 10 Ekim'de iade talebi oluşturdum arada birkaç gün düğün telaşı olduğu için o aralıkta talep olusturamadim. 11 Ekim'de gelip kapıdan aldılar. Kutulardan biri kayipti onun dışında kablolar sadece 1 kez kullanıldı onda da Max 1 saat falan beklettim şarj olmayınca çıkardım zaten. İkisini de kutunun içine koyup gönderdim ama iade talebini reddetmisler. İşime yaramayan kabloları zorla kullandırmaya çalışıyorlar.

İade edilen ürünün her şeyinin tam ve zarar görmemiş olması eğer bunlar tamsa iade için inatçı olmak gerekiyor sürekli yazmak gerekiyor.

Hepsiburada'nın cayma hakkı bulunan ürünler için iade koşulları bunlardır. Siz kutulardan birinin kayıp olduğunu söylediniz, bu durumda iade talebin reddedilmeye çok müsait.
Ürünlerin cayma hakkı dahilinde iade alınabilmesi için;

• Satın alınan ürünün orijinal kutusunda ve zarar görmemiş olması,
  • Tüm tamamlayıcı aksesuarları ile birlikte olması,
  • Varsa hediye olarak verilen promosyonlu, kampanyalı ürünlerle birlikte aynı anda gönderilmesi gerekir.
Ayrıca iadenin sebebini hesabım > Soru ve taleplerim kısmından öğrenebilirsin.

Dediğim gibi kablolarda hiçbir sıkıntı yoktu sadece kutuların biri kayipti onun iade süresini aştığı için yeniden talepte olusturamiyorum.

Kutu olmadığı için reddetmişler çok düşük bir şans ama talep oluşturabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı