Hepsiburada'dan toplanır fakat sistem için birkaç önerim olacak. Ekran kartı 2 fanlı olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. Anakartı b450 yaparsanız daha iyi olacaktır. O SSD markasını daha önce hiç duymadım. SSD'yi ADATA yaparsanız daha iyi olabilir hemde çok fiyat farkı yok. O kasanın içindeki güç kaynağı büyük ihtimalle 80+ değil. Sistem ona emanet edilir mi bilemem.
Bu gibi doğruluğu ispatlanmamış asılsız iddialar sizi ürkütmesin. Kendim de dahil olmak üzere bir çok arkadaşım İnventus üzerinden kasa topladı. Alışveriş sonrası herhangi bir teknik soru veya problemde çok yardımcı oluyorlar. Gönlünüz rahat olsun.
SATA2 Hard disk alıyorsun dostum aman diyim. SATA 3 gibi bir nimet varken SATA 2 nedir
Ayrıca bilindik marka SSD almanı tavsiye ederim. ADATA SSD'ler uygun fiyatlara alınabiliyor.
SATA2 Hard disk alıyorsun dostum aman diyim. SATA 3 gibi bir nimet varken SATA 2 nedir
Ayrıca bilindik marka SSD almanı tavsiye ederim. ADATA SSD'ler uygun fiyatlara alınabiliyor.
Hepsiburada da hem sistem toplama hemde bios update işlemlerini gerçekleştirmiyor diye biliyorum yani hangi donanım nerede ucuzsa oradan parça alarak bütçeye katkı sağlayın.
Maximum bütçe belirtin ki pişman etmeyecek alınabilecek en uygun sistem paylaşımları yapılabilsin.