Hepsiburada'dan bilgisayar toplanır mı?

Sizce hangisinden almalıyım?

• Hepsiburada

Oy: 8 22,2%
  • Teknobiyotik

Oy: 6 16,7%
  • Vatan

Oy: 5 13,9%
  • İtopya

Oy: 6 16,7%
  • İnventus

Oy: 11 30,6%

• Oy verenlerin toplamı
    36

Aynen çok doğru kısıtlı bütçede parça başına 20 - 30TL ucuz almak bile totalde ciddi maliyet farkı yaratır. Fakat bu sistemi toplayacak arkadaş montaj ve sürücü işleriyle pek uğraşacak gibi durmuyor.

Daha yeni inventus dan sistem topladım, tertemiz mis gibi kablolayıp güzelce sarıp göndermişler. Kargoda fırlatsan birşey olmaz öyle güzel öyle temiz paketlenmiş.

Yani 2500 TL bütçem var

Yani 2500 TL bütçem var
Tabi ki tavsiyeler sizin sistemi kendinizin toplayıp toplayamacağına göre şekillenecektir bunu da unutmayın. Bu detayı belirtin ki boşuna uğraş ve size de umut verilmesin.
Sizin topladığınız sistem de, HDD, kasa ve özellikle güç kaynağı tavsiye edilmeyen, daha doğrusu liste hazırlayan birçok insanın belirli kriterler sebebi ile listelerine eklemediği ürünler. Sizin listenize bütçeyi makul gösterende bu donanımlar.
Bahsettiğim kriterlere sahip en uygun fiyatlı ürünleri ekleyince toplam otomatik olarak 3000 TL ye çıkıyor, üstelik listenize eklediğiniz diğer donanımları daha uygun fiyatlı bulmuş ve SSD ekleyememiş olmama rağmen.
Şu an lise paylaşmıyorum fakat ileride ekran kartı değişikliğine gidecekseniz ki er yada geç gerçekleşecek bir durum, bugün ekran kartını almayıp işlemci başta olmak üzere (2400G) diğer donanımlara yatırım yaparak bir sistem toplayabilir bütçeniz müsait olunca da ekran kartını sisteme dahil edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Anladım peki arada vatanda KDV indirimleri oluyormuş yani yaza karar sizce bu parçalar indirime girer mi çünkü ben ilk defa duydun KDV indirimini

Sadece Vatan değil her hangi bir firmada ki indirimleri takip edebilirsiniz, illa ki birinden birinde yakalanır. Siz bir yandan bütçe artırmaya çalışırken bir yandan indirim takip edin. Göze aldığınız bütçe dahilinde çıkacak donanımları iyileştirilmiş halde indirim yakaladıkça çekin.
Mesela A320 anakart yerine fiyatı çok makul yakaladığınız için B450 bir anakartı almaktan çekinmeyin, tabi bu dengeyi çok iyi ayarlamak gerekecek çünkü sisteminiz henüz belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…