Hepsiburada'dan PS5 almak

awakenbatsy

Zeptopat
Katılım
1 Ağustos 2021
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sevgili dostlar, Hepsiburada'daki bir satıcıdan Eurasia garantili PS5 almak istiyorum ama ürünü buradan almam ileriki zamanlarda garanti açısından bir probleme sebep olur mu ve satıcının bu ürünün garantisindeki payı ne kadar? Yani, ürünle ilgili bir sıkıntı olduğunda satıcıyla mı görüşmeli yoksa direkt Sony müşteri hizmetleri ile görüşmeli miyim? Ve son olarak Teknosa vs. gibi teknoloji marketlerden almakla bir fark yaratır mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Ürünün linkini atabilir misiniz hocam?
Ben Hepsiburada üzerinden telefon almıştım ve bir sıkıntı yaşamamıştım. İyi bir satıcıdan alırsanız sıkıntı olacağını sanmam.
 
Geçenlerde biriside konu açmıştı bununla ilgili. Satıcının puanı oldukça yüksek, yorumları iyi. Soru-cevap kısmından 2 yıl Sony Türkiye Garantili olduğunu belirtmiş. Bir sıkıntı yaşamazsınız, içiniz rahat o
Anladım, bir sorum daha olacaktı. Bu tür satıcıların ürünlerin garantisinde bir payı olmuyor değil mi? Yani ürünle ilgili bir sıkıntı çıktığında direkt Sony'le muhattap olmam gerekiyor değil mi? Zaman ayırdığınız için tekrar teşekkürler.
 
Anladım, bir sorum daha olacaktı. Bu tür satıcıların ürünlerin garantisinde bir payı olmuyor değil mi? Yani ürünle ilgili bir sıkıntı çıktığında direkt Sony'le muhatap olmam gerekiyor değil mi? Zaman ayırdığınız için tekrar teşekkürler.

Evet hocam Sony ile iletişime geçmeniz gerek bir sıkıntı yaşarsanız. Ürün elinize bozuk geçerse satıcıyla iletişime geçersiniz orasını kastediyorsanız eğer.

Rica ederim, ne demek 🙂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı