Hepsiburada'ya dilekçede D-MARKET Elektronik Hizmetler Tic. A. Ş.'ne mi, Hepsiburada'ya mı yazmalı?

518679

Hectopat
Makaleler
3
Öncelikle iyi bayramlar. Hepsiburada'dan aldığım flash bellek bozuldu, onarıma göndereceğim. Büyük ihtimalle yenisini gönderirler diye düşünüyorum. Her neyse, konumuza dönelim. Arızayla ilgili 2 sayfalık detaylı bilgi yazdım bilgisayardan. Kutu içeriğine koyup göndereceğim. Burada D-MARKET Elektronik Hizmetler Tic. A. Ş.'ne mi, Hepsiburada'ya mı yazmalıyım?

Öncelikle iyi bayramlar. Hepsiburada'dan aldığım flash bellek bozuldu, onarıma göndereceğim. Büyük ihtimalle yenisini gönderirler diye düşünüyorum. Her neyse, konumuza dönelim. Arızayla ilgili 2 sayfalık detaylı bilgi yazdım bilgisayardan. Kutu içeriğine koyup göndereceğim. Burada D-market elektronik hizmetler tic. A. Ş.'ne mi, Hepsiburada'ya mı yazmalıyım?

Hepsiburada yazmanız daha doğru olur.

Evet Hepsiburada'dan almış olduğum XXX üründe XXX sorunu var gibisinden.
Benim kastım şu hocam.
1687945218609.png

Hepsiburada'nın resmiyette bu şekilde geçtiği bu şirket ismini mi, yoksa Hepsiburada'yı mı yazayım? Hepsiburada ise nasıl yazmalıyım? Sadece "Hepsiburada'ya" mı, yoksa Hepsiburada sonrasına Hepsiburada'nın resmiyette geçtiği şirket ismi gibi "Tic." ve "A.Ş." gibi kısaltmalar eklemeli miyim?

Hepsiburada yazın.
Tamamdır.

Detayları içeren yazıyı yazdım. Bu olur mu? Düzenlemem gereken yerler var mı? Bu arada resimler Google Drive'a yüklerken sıkıntı yaratıyor. Yoksa sıkıntı yok yazıda.

Son düzenleme:
Tamamdır.

Detayları içeren yazıyı yazdım. Bu olur mu? Düzenlemem gereken yerler var mı? Bu arada resimler Google Drive'a yüklerken sıkıntı yaratıyor. Yoksa sıkıntı yok yazıda.

Çok detaylı yazmışsınız, Windows'a kadar girmenize gerek yoktu. USB bellegin yaşattığı sorunlar harici diğerlerini silin bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı