Her an deprem oluyormuş gibi hissetmek

dexterrr00

Hectopat
Merhaba. Size kendimden bir şey paylaşmak istiyorum son 1 haftadır günde 7-8 kere deprem olacakmış gibi hissediyorum yatarken sanki yatak beni içine çekiyor sonra da geri bırakıyormuş gibi yürürken de sanki ev sağa sola sallanıyor gibi hissediyorum hatta şu an bile hissediyorum ne yapmam gerek?

Bu dediğin durumun benzerini yorgun ya da gergin olduğumda yaşıyorum genelde. Lakin internetten bilgi almak pek yardımcı olmayacaktır. Google'a burnum kanıyor yazdığın vakit kanser olduğunu öğreniyorsun 😅
En güzeli, yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi bir doktora görünmen olacaktır.
Vücutta dengeyi sağlayan sistemimiz kulak içinde bulunuyor, belki iltihap vardır diye düşünmekten başka bir şey gelmiyor aklıma ki ben doktor değilim ve bu yüzden seni yanlış yönlendirmek istemem. Çok geçmiş olsun

Bu dediğin durumun benzerini yorgun ya da gergin olduğumda yaşıyorum genelde. Lakin internetten bilgi almak pek yardımcı olmayacaktır. Google'a burnum kanıyor yazdığın vakit kanser olduğunu öğreniyorsun 😅
En güzeli, yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi bir doktora görünmen olacaktır.
Vücutta dengeyi sağlayan sistemimiz kulak içinde bulunuyor, belki iltihap vardır diye düşünmekten başka bir şey gelmiyor aklıma ki ben doktor değilim ve bu yüzden seni yanlış yönlendirmek istemem. Çok geçmiş olsun.

Haklısınız hocam sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı