Her gün 100 şınav/mekik ve 7 km koşu ile vücut yapılır mı?

kertakon

Hectopat
Daha fazla  
Instagram'da bir arkadaşı yaparken görmüştüm ama hesabını kaybettim geride bulamıyorum her gün 100 şınav, 100 mekik ve 15 km koşu yapıp şekerli/yağlı yiyeceklerden uzak durduğunu söylemişti. Ben de aynısını yapıp fit bir görünüm kazanmak istiyorum. Yağ ve şeker olmadığı için zaten yağ oranı düşer ve kaslar daha belirginleşir ama kas kütlesi kazanabilir misin veya ne kadar kazanılabilir bilmiyorum Squad vs de eklenebilir. Daha bu işin uzmanı arkadaşlar kendi yorumlarını yapıp mümkün olup olmadıklarını yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Fit bir görünüme sahip olabilirsiniz. Fakat bodybuilding işi sadece şınav ve mekikle olacak iş degil

Instagram'da bir arkadaşı yaparken görmüştüm ama hesabını kaybettim geride bulamıyorum her gün 100 şınav, 100 mekik ve 15 km koşu yapıp şekerli/yağlı yiyeceklerden uzak durduğunu söylemişti. Ben de aynısını yapıp fit bir görünüm kazanmak istiyorum. Yağ ve şeker olmadığı için zaten yağ oranı düşer ve kaslar daha belirginleşir ama kas kütlesi kazanabilir misin veya ne kadar kazanılabilir bilmiyorum Squad vs de eklenebilir. Daha bu işin uzmanı arkadaşlar kendi yorumlarını yapıp mümkün olup olmadıklarını yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Düzgün şekilde kardiyonu yap yani koşu gayet ideal ama 7km gibi bir üst sınır seçme onun yerine alt sınır belirle koşabildiğin kadar koş. Yağsız beslenme olmaz gerekli miktarda yağ da al ve ağırlık antrenmanı da eklersen harika olur. 100 sınav çekebilen adam zaten fittir hiç böyle işlere girme

Fit görünüm kazanırsın. Daha da önemlisi sağlıklı bir vücuda ve kaliteli uykulara sahip olursun. Yağı tamamen hayatından çıkarma. Yağ belli miktarda özellikle sinir sistemi için çok önemli.

Şınav mekikle bir yere kadar kas kütlesi kazanabilirsin, daha fazla kazanmak istersen hareketleri ağırlık ekleyerek yapmalısın veya salona yazılmalısın. Amacın fit görünümse vücut ağırlığınla yaptığın antrenmanlar yeterli. Hem fit görüneyim hem daha çok büyüyeyim, kütle kazanayım diyorsan fitness. Sana tavsiyem ikisini birlikte yapman.

Fit bir görünüme sahip olabilirsiniz. Fakat bodybuilding işi sadece şınav ve mekikle olacak iş degil.

Öyle davul gibi şişmek istemiyorum hocam.

1743355500772.png

Şu resimdeki gibi bir görünüm daha çok benim aklımdaki.

Düzgün şekilde kardiyonu yap yani koşu gayet ideal ama 7km gibi bir üst sınır seçme onun yerine alt sınır belirle koşabildiğin kadar koş. Yağsız beslenme olmaz gerekli miktarda yağ da al ve ağırlık antrenmanı da eklersen harika olur. 100 sınav çekebilen adam zaten fittir hiç böyle işlere girme.

Koşumu yapılmalı hocam yoksa yürüyüşmü arasında nasıl bir fark olur aynı mesafede. 100 sınav ilk başta fit olmayan biri için elbette imkansızdır ama bence set set yapılabilir hocam zaman geçtikçede setlerin sayısı azalır.

Fit görünüm kazanırsın. Daha da önemlisi sağlıklı bir vücuda ve kaliteli uykulara sahip olursun. Yağı tamamen hayatından çıkarma. Yağ belli miktarda özellikle sinir sistemi için çok önemli.

Yediğimiz yemeklerden ne kadar yağ aldığmızı nasıl takip edebiliriz hocam ev yemekleri için.

Şınav mekikle bir yere kadar kas kütlesi kazanabilirsin, daha fazla kazanmak istersen hareketleri ağırlık ekleyerek yapmalısın veya salona yazılmalısın. Amacın fit görünümse vücut ağırlığınla yaptığın antrenmanlar yeterli. Hem fit görüneyim hem daha çok büyüyeyim, kütle kazanayım diyorsan fitness. Sana tavsiyem ikisini birlikte yapman.

Bir spor salonuna gitmeyi bende isterdim hocam ama öğrenciyim ve bulunduğum yerdeki en ucuz spor salonları birkaç ay önce 1.5kdan başlıyordu şu anki fiyatları bilmiyorum maalesef ona ayırabilecek bir bütçem yok. Amacım büyümekten ziyade üsteki attığım fotoğraftaki gibi fit bir vucüt.

Istesen de davul gibi şişemezsin. Fotoğraftaki vücut spor salonunda 3 yıllık bir vücut falan.

Farkındayım zaten fotoğrafta temsili değil sadece aklımdakini daha iyi kavratmak için attım. Fotoğraftaki vucüdun yapımı o sosyal medyada dolaşan çoğu davul gibi olan adamlardan daha fazla emek ve disiplin ister bana göre.

İstock yazısını görene kadar görseldekini sen zannettim. Süper bir vücudun var diyecektim. 😅

Bir sürü uygulama var Play Store'da. Aralarından en beğendiğini seçebilirsin.

Aman hocam ne yaptın 😅 keşke öyle olsaydı. Evet hocam uygulamaları biliyorum kullandıklarımda oldu sadece farklı bir yol izlemek istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı