Her gün IP atlanır mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Sorum başlıktaki gibidir. Her gün IP atlanır mı? Fazlalık yağlarımı eritmek istiyorum. Hatta sorum şöyle her gün cardio yapılır mı?

Üst komşumuz profesyonel basketbol oynuyor ve o da sizin gibi yağlarını eritmek için her gün 1000 tane ip atlıyordu. Yani her gün ip atlamanızda bir sıkıntı olmaz merak etmeyin.

Az da olsa biraz kas çalışıp hemen ardından ip atlamak çok verimli olacaktır ben 24 yağ oranından 15 e düştüm 3 ay içerisinde 78 kg olarak kaldım kas kazandım sağlıklı beslen ve azda olsa evde şınav çek vs vs sonrasında ip atla yararını kısa sürede görürsün ama unutma sağlıklı beslen.
Eğer sigara kullanıyorsan ilk başlarda zor gelecektir kondisyonunda artacak zorlansan bile bırakma ilk defa başlayacağın için çok hızlı gelişeceksin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı