Çözüldü Hesabını ortak kullanmak yasak mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

UURKG

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben Steam hesabımı kuzenim ile ortak kullanıyorum sebebi de onun hesabında Red Dead Redemption 2 yok ama benim hesabımda var o yüzden kendisi benim hesabıma girerek oyunu indirip oynayacaktı. Biraz araştırma yaptık ve ortak hesap paylaşmanın yasak olduğunu söyleyen yazılar bulduk, tam emin olamadık o yüzden buraya da sormak geldi aklıma. Acaba Steam'de ortak hesap yapmak yasak mı? Hesabım ban yer mi? Ste

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben Steam hesabımı kuzenim ile ortak kullanıyorum sebebi de onun hesabında Red Dead Redemption 2 yok ama benim hesabımda var o yüzden kendisi benim hesabıma girerek oyunu indirip oynayacaktı. Biraz araştırma yaptık ve ortak hesap paylaşmanın yasak olduğunu söyleyen yazılar bulduk, tam emin olamadık o yüzden buraya da sormak geldi aklıma. Acaba Steam'de ortak hesap yapmak yasak mı? Hesabım ban yer mi? Ste.

Hayır dostum bende kullanıyorum ortak şekilde yani oyna boş ver kimse bakmıyor :D

Merhaba, ben Steam hesabımı kuzenim ile ortak kullanıyorum sebebi de onun hesabında Red Dead Redemption 2 yok ama benim hesabımda var o yüzden kendisi benim hesabıma girerek oyunu indirip oynayacaktı. Biraz araştırma yaptık ve ortak hesap paylaşmanın yasak olduğunu söyleyen yazılar bulduk, tam emin olamadık o yüzden buraya da sormak geldi aklıma. Acaba Steam'de ortak hesap yapmak yasak mı? Hesabım ban yer mi? Ste.

10-20 kişi tarafından kullanınlan hesaplar biliyorum hiçbir şey olmuyor.(10-20 kişi kullanılan hesaplar Dark Web'e sızdırılan hesaplar)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı