Evet yalan da söylüyor olabilir.Mernis veya kredi kartı yoktur muhtemelen elinde. Sadece böyle ben ''heçkırım'' diye hava atmaya falan çalışıyor muhtemelen. Yaşının küçük olduğu profil fotoğrafından ve konuşma üslubundan belli zaten.
İşte bu kadar amatör ve yaşı küçük bir arkadaş. Bunun gibilere çok pis sinir oluyorum ya. Çocuk daha liseye geçmemiş yok ben kredi kartı çaldım falan diyor. İşe bak yaGerçekten bu nasıl bir mantık bari şu uygulamaya iletişimini söylemeseymiş. Dava açarsa elindeki kanıtlarla 5-0 başlar.
Sizin gibi düşünüyorum ama mahkemede bunu ciddiye almazlar ve kanıt olarak sayarlar.Mernis veya kredi kartı yoktur muhtemelen elinde. Sadece böyle ben ''heçkırım'' diye hava atmaya falan çalışıyor muhtemelen. Yaşının küçük olduğu profil fotoğrafından ve konuşma üslubundan belli zaten.
Resmi bir evrak gösterip hesap bilgilerini istersek göstermesi gerekmez mi?Hocam, eğer bilgileri varsa veya her hangi bir kredi kartını biliyor iseniz ismini, adını adamı dava edebilirsiniz ancak, öbür türlü Steam asla bilgileri vermiyor. çok zor.
Kredi kartı çalmak bu kadar kolay olsaydı şuan herkes zengin olurdu.İşte bu kadar amatör ve yaşı küçük bir arkadaş. Bunun gibilere çok pis sinir oluyorum ya. Çocuk daha liseye geçmemiş yok ben kredi kartı çaldım falan diyor. İşe bak ya![]()
Ebeveynlerde korunmayınca gelen pişmanlık hissi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.