Hesaplarım çalındı

İşin ehliymiş demek ki :D Şaka maka cidden iyi önlem almak lazım. Hatta bazen ne kadar önlem alsak ta yine kaçınılmaz olabilir. Misal ne demişler eşeğini sağlam kazığa bağla sonra tevekkül et. Ama bu demek değil ki biri zorlayıp o kazığı söküp eşeği çalamaz.

Peki ne yapmalıyım, yeni bir Gmail açıp hesaplarımı oraya aktarmak saçma mı olur? Mutlaka bir seçeneğim vardır oturup beklemektense.

Peki ne yapmalıyım, yeni bir Gmail açıp hesaplarımı oraya aktarmak saçma mı olur? Mutlaka bir seçeneğim vardır oturup beklemektense.
Eğer öyle bir imkanın varsa yap tabi ki. Hafife alınacak bir hesap değil. İsim benzerliği olmayan bir hesap açıp her şeyini oraya aktarmalısın bence.

Teşekkür ederim, benim anlamadığım şey sadece şu: "Oturum açmak için telefonunuzu kullanın" seçeneğini açmama rağmen mail hesabıma giriş yapılmış olma olasılığı var mı cidden? Yoksa da nasıl girmiş olabilir ki? Şu anda eg hesabımdaki yaptığı değişiklikleri durdurmuş durumda çalan kişi, her saniye kontrol ediyorum. Hesapta değişiklik yapmayı bıraktı şu anda, hareket yok yani ama bu yine de hesabıma girebildiğini değiştirmiyor ne yazık ki. Nasıl koruyabilirim ki bu hesabı daha fazla?

Sa durumumuz aynı hesap çalınmalarına ben alıştım her hafta her ay düzenli olarak hackleniyorum neyse abi konuya dönelim öncelikle geçmiş olsun hesaba bağlı kredi kartı var mıydı yani kaydedilen kredi kartı bir de yanlış anlamayın tavsiyem her oyun vb hesabına farklı e-posta adresi ekleyin ben hep hacklendigimden biliyorum tecrübeliyim yani neyse tekrardan geçmiş olsun nasıl bir duygu olduğunu biliyorum iyi sabahlar dilerim.

Epic Games hesabımı nasıl ele geçirdiği konusunda en ufak fikrim yok ancak, PSN hesabımın epostasını değiştirmek benim epostama girmesi gerekmiyormuş. Yani sanırım epostama girmemiş eleman. Umarım Sony'nin müşteri hizmetleri iyidir de yardımcı olabilirler. Hala bekliyorum açılmalarını arayacağım.

O zaman nasıl karışık bir şifre oluşturmamı önerirsiniz?
Çoğunluk sembollerin olduğu sayı harf büyük küçük olacak şekilde yapman. Random olsun her hesabın şifresi aynı olmasın. bunları da bir kağıda veya telefonunun not defteri kısmına kaydedebilirsin. Örnek sallıyorum; H-58ThYVv!-70o gibi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı