Hiç arkadaşım kalmadı

Yalnız takıl daha iyi kafanı dinlersin.

Bak kardeşim, dostum. Yakın zamanda bana bir şey katmayan kim var kim yok hepsini hayatımdan çıkardım sildim. Nerede bir boş insan var kestim muhabbetimi. Kafam şu an öyle rahat ki anlayamazsın. Aynı şeyleri sende yaparsan anlayabilirsin. Yol yakınken boş insanları hayatından çıkar ve gelişimine odaklan, güçlen...

Bak kardeşim, dostum. Yakın zamanda bana bir şey katmayan kim var kim yok hepsini hayatımdan çıkardım sildim. Nerede bir boş insan var kestim muhabbetimi. Kafam şu an öyle rahat ki anlayamazsın. Aynı şeyleri sende yaparsan anlayabilirsin. Yol yakınken boş insanları hayatından çıkar ve gelişimine odaklan, güçlen...
Hocam çok kişi kalmadı zaten ama dediğinizi yaparım. Teşekkür ederim.

Kardesim seni ciddiye almayan birisini sen de alma, cevrende kimse kalmasa bile.

Tamamını okuyamadım ama 16 yaşım hayatımın en güzel yaşıydı. Asla sınıfta tek başına oturabilen ya da olur ya 3-4 sosyal medyadan uzak tip erkek onlarla takılabilen bir insan olmadım.

hep sınıfta her derste bir şaklabanlık maymunluk yapan her şeyi mizaha vuran olabildiğince grup oluşturmaya çalışan her tenefüs sınıftaki 6-8li kızlı erkekli grupla bahçeyi tavaf eden konferans öncesi bütün şubelerde yanlarına uğrayabileceği arkadaş toplulukları olan biri olarak;

10. ve 11.sınıfa geri dönebilmek için ilkokulu full sildirebilirim kafamdan.

Sonra 10-11.sınıfı çok özlüyorsun benden söylemesi.

11.sınıfta sabahları çalan alarm müziğini şu an dinleyemiyorum anısı var diye :D o kadar güzel yıllar o yıllar.

kıymetini bilsen iyi edersin dostum

Tamamını okuyamadım ama 16 yaşım hayatımın en güzel yaşıydı. Asla sınıfta tek başına oturabilen ya da olur ya 3-4 sosyal medyadan uzak tip erkek onlarla takılabilen bir insan olmadım.

hep sınıfta her derste bir şaklabanlık maymunluk yapan her şeyi mizaha vuran olabildiğince grup oluşturmaya çalışan her tenefüs sınıftaki 6-8li kızlı erkekli grupla bahçeyi tavaf eden konferans öncesi bütün şubelerde yanlarına uğrayabileceği arkadaş toplulukları olan biri olarak;

10. ve 11.sınıfa geri dönebilmek için ilkokulu full sildirebilirim kafamdan.

Sonra 10-11.sınıfı çok özlüyorsun benden söylemesi.

11.sınıfta sabahları çalan alarm müziğini şu an dinleyemiyorum anısı var diye :D o kadar güzel yıllar o yıllar.

kıymetini bilsen iyi edersin dostum
Hocam teoride belki evet. Gruplarla takılmak güzel. Ama 8. sınıftayken sene sonu bi grup kurmuştum. 8 kişiydik. amanla 4e düştük tabi. Biz tüm yaz sohbet ettik vs. Hepimiz yazın başka yerlerde olduğumuz için hiç dışarıda görüşmedik. 2 kız 2 erkekti bu arada grup. Bu diğer erkek arkadaşım da benim en yakın arkadaşım diyebileceğim birisiydi. Şuan olsa yine konuşurum yani. Sonra biz 1 sene falan böyle konuştuk. Bu arkadaşım gruptaki kızlardan birisiyle sevgili olmuştu. Çok geçmeden ayrıldılar. Diğer kızda gittiği okul bizimkilerden daha iyi olduğu için bizi küçük görmeye başlamıştı. O çıktı bi süre sonra. Bu çocukla bu kız ayrılınca ben ortada kaldım tabi. Kızla bir iki sohbet etmeye çalışmıştım. Biz arkadaşız konuşmaya devam ederiz diyordu. Ama öyle olmadı. 2 gün boyunca yazdım. Hep kısa kısa mesajlar attı. Konuyu devam ettirmedi. Bende istenmediğim yerde durmam deyip bir daha yazmadım. O çocukla konuşmaya devam ettik bi süre daha. Şuan en son 9 ay oluyor dışarıda takılalı. Her yazdığımda bir bahane buluyor. O kız da geçen istek attı. 1-2 gün konuştuk. Özür diledi o kadar ay yazmadığı için vs. şuan yine konuşmuyoruz. Yani bence grupla takılmak pişmanlıktır. İlk bir kaç ay ok güzel. Sonrasında sıkıntı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı