death flex
Kilopat
Keman kursu.Ney mesela? Kemanım var çalmasını bilmiyorum.
Keman kursu.Ney mesela? Kemanım var çalmasını bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim. Bir de konuşkan olmak için fikir verir misin? Çok utanıyorum tavsiye verir misin?Keman kursu.
E kursuna git sen de.Ney mesela? Kemanım var çalmasını bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim. Bir de konuşkan olmak için fikir verir misin? Çok utanıyorum tavsiye verir misin?
Neden utanasınız ki?Çok utanıyorum. Asosyalim. Konuşkan değilim. Konuşmayı ilk başlatan ben olmuyorum. Karşı dan tepki bekliyorum. Neden hiç arkadaşım yok? Bana tavsiye verir misiniz?
Doktora gittim ise koy dedi. Başka doktora gideyim mi? Arkadaşın cengizhan nasıl kız arkadaş buldu. Benim hic kız arkadaşım yok. Parka gidip cips kola yiyeceğim arkadaşım yok. Eskiden vardı erkek arkadaşım. Telefonum yoktu.Ailenden yardım al doktora git. Doktorun tavsiyesini dinle kardeşim. Burada yazılan şeyler senin sorununa çözüm olmaz emin ol. Burası sadece bir forum.
Benimde lisedeyken vardı bir öyle arkadaşım. Cengizhan hiç konuşmadı sessizdi, fazla havalıydı çok dizi izlerdi ingilizcesi harikaydı, geçen gün baktım. İnstagram açmış kendi fotoğrafını atmış sosyalleşmiş kızlarla takılıyor en azından eğleniyor. Tercih meselesi.
Yok iste dostum. Lol diye oyundan arkadaş ediniyorum.Boş ver arkadaşı 2-3 tane dostun olsun yeter. Arkadaşlar çıkarcıdır yüzde 90'ı kazık atar, bir çıkarı varsa seni ararlar. Benim de artık arkadaşım çok yok kırıla kırıla hepsine mesafe koydum aramıyorum...Hatta yeni arkadaşlar edinmeye çekiniyorum.
İnsanlar öyle bir varlıktır ki herhangi bir konuda yeteneği olan veya bir özelliği insanların ilgisini çeken kişilerle arkadaş olurlar. Sende öyle ol. Git bir gitar çal ya da fitness'a gidip kas yap. İnsanların ilgisini çek kısaca. Bu dediklerimi yaparsan asosyalliğin zamanla gider zaten. Hem de çok arkadaş yaparsın. (ama asla samimi olma)Çok utanıyorum. Asosyalim. Konuşkan değilim. Konuşmayı ilk başlatan ben olmuyorum. Karşı dan tepki bekliyorum. Neden hiç arkadaşım yok? Bana tavsiye verir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.