Peki bazı arkadaşlar neden yardımcı olmak, güven vermek yerine yargılayıcı ve kendini havalı sanarak mesaj atıyor.
Çok haklısınız. Bazılarının içi çürümüş resmen. Gerçek hayatta da size yalnız ve üzgün olduğunu söyleyen bir insana burada yazdıkları gibi cevap verebilirler mi acaba?Peki bazı arkadaşlar neden yardımcı olmak, güven vermek yerine yargılayıcı ve kendini havalı sanarak mesaj atıyor.
@KeyN_N Kimsenin öyle bir çabası yok, eğer beni düşünerek söylediysen kendimden de örnek verdim. Tek amacım var şimdilik, onun dışında hiçbir şeye ihtiyacım yok.
Ne dostluğa, ne sevgiye hatta saygıya bile. 2-3 ay içerisinde kurtulacağım diyebilirim![]()
Sıkıcı ama utanıyorsun?Arkadaşsız olmuyor hayat çok sıkıcı.
@KeyN_N kimsenin öyle bir çabası yok, eğer beni düşünerek söylediysen kendimden de örnek verdim. Tek amacım var şimdilik, onun dışında hiçbir şeye ihtiyacım yok.
Ne dostluğa, ne sevgiye hatta saygıya bile. 2-3 ay içerisinde kurtulacağım diyebilirim![]()
Ney mesela? Kemanım var çalmasını bilmiyorum.Sıkıcı ama utanıyorsun?
Yeni hobiler bul kendine, oradaki kişilerle illa ki tanışacaksın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.