Hiç arkadaşın veya sevgilinin olmaması

Spor etkinliği derken gym de buna dahil. Konser önerisi verip benim mesajımı mı reddediyorsun, güldürme.
Konser popüler kültür mu sen beni gulduruyosun kaç yildir var ki sosyalleşmede lazım kafanı pc başından başından kaldırıp.Instagram Snapchat e dedim popüler multimilyoner veya asiri model tipinde biri değilsen şansın çok az.İnstagramdan birine yazarken.

Konser popüler kültür mu sen beni gulduruyosun kaç yıldır var ki sosyalleşmede lazım kafanı PC başından başından kaldırıp. Instagram Snapchat'e dedim popüler multimilyoner veya aşırı model tipinde biri değilsen şansın çok az. Instagram'dan birine yazarken.

En saçma ve yapay olanı diye eklemiştim. Kesinlikle nefret ediyorum o yöntemden fakat konu sahibinin hoşuna gidebilir. Azınsanmayacak kadar sosyal medyadan tanışan var. Ve şu konserleri lütfen çevre edinme aracı olarak görmeyin. Açın izleyin Tame Impala konserlerini insanlar nasıl eğleniyor. İnanın kimse flört edinmek için gitmiyor oraya.

Ayrıca yok mental sağlığımı korumak için gym yapıyorum, yok aşk acısı intikamı için gym yapıyorum falan işlerini bırakın, en çok mental sağlık bozan şey gymdir.(Tecrübelerime dayanarak, hala devam ediyorum) Şunun için bas, bunun için bas boş işler. Oraya giden insanın amacı kardiyo yapmak, ağırlık çalışmak olmalı. MIL*'ler için bas değil.

En saçma ve yapay olanı diye eklemiştim. Kesinlikle nefret ediyorum o yöntemden fakat konu sahibinin hoşuna gidebilir. Azınsanmayacak kadar sosyal medyadan tanışan var. Ve şu konserleri lütfen çevre edinme aracı olarak görmeyin. Açın izleyin Tame Impala konserlerini insanlar nasıl eğleniyor. İnanın kimse flört edinmek için gitmiyor oraya.

Ayrıca yok mental sağlığımı korumak için gym yapıyorum, yok aşk acısı intikamı için gym yapıyorum falan işlerini bırakın, en çok mental sağlık bozan şey gymdir.(Tecrübelerime dayanarak, hala devam ediyorum) Şunun için bas, bunun için bas boş işler. Oraya giden insanın amacı kardiyo yapmak, ağırlık çalışmak olmalı. MIL*'ler için bas değil.
Okumadım kusuruma bakma o zamana ne diyim.Bunun dışı kendin için basman lazim onun bunu için değilde.Yine de motivasyon veriyor.

Hiç arkadaşım ya da sevgilim olmadı. Rastgele insanlar ile nasıl tanışılır, konu açılır?

Hocam herkes hayatta yalnızdır. Dışarıda gördüğün takılan mutlu insanlar falan yalan yani. Eve gittiklerinde yıkık gibi solo hayata devam ediyorlar. Ha bunu göstermez orası ayrı tabii. Ben dediğin tarza uygunum çevrem etki alanım sebebiyle oluşuyor mesela tek basıma kafeye gideceğim demişimdir kitabımı aldım oturuyorum pat diye insanlar belirir. Hiç ne bir kimseye yazarım ne sorarım? Çünkü sen yeri geldiğinde ararsın ama sana müsait olabilecekken meşgul olan insanlar beliriverir etrafında işte bu yüzden gerekirse yalnız yaşa yalnız öl. İlla biriyle tanısacaksan sohbete dalabilirsin ya da mesela içki alıcan buranın sahibi misiniz de atıyorum hayır veya evete göre sohbeti şekillendir dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı