hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 14 Kasım 2020 #31 PanzerTR dedi: Acın büyük 5 TL iyi para. Genişletmek için tıkla... Yarım ekmek döner yiyebilirdim.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 14 Kasım 2020 #32 hadwiger dedi: Yarım ekmek döner yiyebilirdim. Genişletmek için tıkla... Bizim burada yarim ekmek doner 7 lira, burada olsan onu bile yiyemezsin
hadwiger dedi: Yarım ekmek döner yiyebilirdim. Genişletmek için tıkla... Bizim burada yarim ekmek doner 7 lira, burada olsan onu bile yiyemezsin
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 14 Kasım 2020 #33 Lemi Galip dedi: Bizim burada yarim ekmek doner 7 lira, burada olsan onu bile yiyemezsin Genişletmek için tıkla... Çiğ köfte yiyebilirim umarım.
Lemi Galip dedi: Bizim burada yarim ekmek doner 7 lira, burada olsan onu bile yiyemezsin Genişletmek için tıkla... Çiğ köfte yiyebilirim umarım.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 14 Kasım 2020 #34 hadwiger dedi: Çiğ köfte yiyebilirim umarım Genişletmek için tıkla... O olur
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 14 Kasım 2020 #35 Oylamaya hayır demiştim ama sonradan aklıma geldi. Evet dolandırıldım. Şu şekil de oldu. Aldığım oyun hesabının şifresini değiştirmişlerdi. Çok büyük bir meblağ değildi şükür. 30 TL olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
Oylamaya hayır demiştim ama sonradan aklıma geldi. Evet dolandırıldım. Şu şekil de oldu. Aldığım oyun hesabının şifresini değiştirmişlerdi. Çok büyük bir meblağ değildi şükür. 30 TL olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 14 Kasım 2020 #36 Beyler Sahibinden'den direksiyon alacağım, adam ödeme yaptıktan sonra gönderirim diyor. Nasıl güvence sağlayabilirim? Kazık yemek istemiyorum.
Beyler Sahibinden'den direksiyon alacağım, adam ödeme yaptıktan sonra gönderirim diyor. Nasıl güvence sağlayabilirim? Kazık yemek istemiyorum.
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 14 Kasım 2020 #37 Taylor Swift Fan Cl dedi: Beyler Sahibinden'den direksiyon alacağım, adam ödeme yaptıktan sonra gönderirim diyor. Nasıl güvence sağlayabilirim? Kazık yemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... GET açtırmanı tavsiye ederim. Eğer açmazsa almayın.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Beyler Sahibinden'den direksiyon alacağım, adam ödeme yaptıktan sonra gönderirim diyor. Nasıl güvence sağlayabilirim? Kazık yemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... GET açtırmanı tavsiye ederim. Eğer açmazsa almayın.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 14 Kasım 2020 #38 Taylor Swift Fan Cl dedi: Beyler Sahibinden'den direksiyon alacağım, adam ödeme yaptıktan sonra gönderirim diyor. Nasıl güvence sağlayabilirim? Kazık yemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Mümkünse elden teslim alın.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Beyler Sahibinden'den direksiyon alacağım, adam ödeme yaptıktan sonra gönderirim diyor. Nasıl güvence sağlayabilirim? Kazık yemek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Mümkünse elden teslim alın.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 14 Kasım 2020 #39 Sosyal'de dolandırılacak kadar akılsız birisi olsaydı çoktan ban yemişti. Çok şükür hiç bir yerden dolandırılmadım.
Sosyal'de dolandırılacak kadar akılsız birisi olsaydı çoktan ban yemişti. Çok şükür hiç bir yerden dolandırılmadım.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 14 Kasım 2020 #40 Agent Phil Coulson dedi: GET açtırmanı tavsiye ederim. Eğer açmazsa almayın. Genişletmek için tıkla... Açabileceğini düşünmüyorum, yaşı küçük. Çok fark ediyor mu? hadwiger dedi: Mümkünse elden teslim alın. Genişletmek için tıkla... O Bursa'da, ben Balıkesir.
Agent Phil Coulson dedi: GET açtırmanı tavsiye ederim. Eğer açmazsa almayın. Genişletmek için tıkla... Açabileceğini düşünmüyorum, yaşı küçük. Çok fark ediyor mu? hadwiger dedi: Mümkünse elden teslim alın. Genişletmek için tıkla... O Bursa'da, ben Balıkesir.