Hiç dolandırıldınız mı?

10 yıl önce, 500 GB HDD 500 TL vermiştik. Tam dolandırılmak denmez ama, o zamanlar sabit disk fabrikaları yanmıştı :D. Biz 150 TL daha pahalıya almıştık. Adam "bundan ucuzu yok" demişti. O zaman, acil bilgisayar lazımdı tek HDD eksikti. Ucuz diye sona bırakmıştık onu :(.

10 yıl önce sel olmamış mıydı Tayvan'da sabit disk fabrikalarında?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Game Pass kodu satarken akıllının teki direkt Discord'dan ekleyip ben şuyum, referanslarım var, önce kodu atar mısın demişti. Fakat kendini tanıttığı kişinin Discord hesabı zaten bende arkadaş olarak ekliydi. Dolandırmaya çalıştığını anlayınca 10 lirayı önce at, gerisini sonra atarsın deyip parasına el koymuştum.
 
Evet, kardeşime Minecraft Premium hesap alacaktım fakat çok pahalı olduğunu görünce ucuz satan sitelerin birinden 7 TL karşılığında almıştım. Hesap 2 hafta sonra patladı şu an orijinal Minecraft sitesinden aldığım hesap hala taş gibi duruyor.

Bende ucuz satan sitelere bakmıştım küçükken az kalsın gidiyordu para.
 
12 yaşlarındayken CS:GO'da bıçağımı satmaya çalışırken gitmişti şerefsizin tekine. Küçücük çocuktuk işte, inandım önce bıçağı verdim :( o bıçak şuan 700TL civarı.
Evi arabasını kaybeden insanlar var bunları geri kazanırsın mühim değil. Sizin gibi çok insan öyle dolandırıldı.
 
Oyunda dolandırılmıştım 50 bin liralık aracımı arkadaşım zannettiğim kişiye 1000 liraya vermiştim.Aslında biraz kurnazca düşünmüştüm şah mat oldum. Adam bana kanka bana arabanı 1000 liraya sat ben biraz arabanla para kasıcam sana sonra 10 bin veririm dedi arkadaşım sandığım için güvendim sattım dolandırıldın hayırlı olsun bidaha arabanı n*h alırsın diyip gönderdi beni 😔
 

Yeni konular

Geri
Yukarı