KS KS S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.763 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 7 Ocak 2025 #11 Spil3xx dedi: Arkadaşıma borç para verdim. 2 haftaya vereceğim dedi. Başka şehre taşındı. Genişletmek için tıkla... Başka şehre taşındıysa IBAN diye bir şey var bence peşine düş derim. Wolwor dedi: Growtopia diye bir oyunda az dolandirilmadim Genişletmek için tıkla... Ben o oyuna başlicaktım iyi hatırlattın dostum.
Spil3xx dedi: Arkadaşıma borç para verdim. 2 haftaya vereceğim dedi. Başka şehre taşındı. Genişletmek için tıkla... Başka şehre taşındıysa IBAN diye bir şey var bence peşine düş derim. Wolwor dedi: Growtopia diye bir oyunda az dolandirilmadim Genişletmek için tıkla... Ben o oyuna başlicaktım iyi hatırlattın dostum.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.390 Çözümler 45 Yer Menzoberranzan 7 Ocak 2025 #12 Online oyunlarda dolandırılmışlığım oldu, onun dışında başka dolandırılmadım ve inşallah da dolandırılmamaya devam ederim.
Online oyunlarda dolandırılmışlığım oldu, onun dışında başka dolandırılmadım ve inşallah da dolandırılmamaya devam ederim.
Wolwor Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 408 7 Ocak 2025 #13 S.Ganacci dedi: Başka şehre taşındıysa IBAN diye bir şey var bence peşine düş derim. Ben o oyuna başlayacaktım iyi hatırlattın dostum. Genişletmek için tıkla... Aman baslama boş ver.
S.Ganacci dedi: Başka şehre taşındıysa IBAN diye bir şey var bence peşine düş derim. Ben o oyuna başlayacaktım iyi hatırlattın dostum. Genişletmek için tıkla... Aman baslama boş ver.
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2025 #14 5YTL Point Blank'a kaptırdım. Hala da pişmanım. Onun dışında Back 4 Blood'a ve Payday 3'e 300'er TL kaptırdım ilk çıktığında, ona da ayrı pişmanım. Asla preorder yapmamam gerektiği dersini aldım.
5YTL Point Blank'a kaptırdım. Hala da pişmanım. Onun dışında Back 4 Blood'a ve Payday 3'e 300'er TL kaptırdım ilk çıktığında, ona da ayrı pişmanım. Asla preorder yapmamam gerektiği dersini aldım.
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 7 Ocak 2025 #15 Çarptıysa arkadaşım ufak tefek çarpmıştır. İnternetten falan dolandirilma olmadı şükür.
Spil3xx Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 841 Çözümler 6 Yer Türkiye/Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X/Anakart:Asus ROG STRIX B550-F GAMING/Ekran Kartı: Palit RTX 3080Ti OC 16 GB/Depolama: NVMe M.2 SSD 1Tb/Ram: Adata XPG lancher DDr5 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 7 Ocak 2025 #16 S.Ganacci dedi: Başka şehre taşındıysa IBAN diye bir şey var bence peşine düş derim. Genişletmek için tıkla... Yaşımız küçük olmuyor o yüzden.
S.Ganacci dedi: Başka şehre taşındıysa IBAN diye bir şey var bence peşine düş derim. Genişletmek için tıkla... Yaşımız küçük olmuyor o yüzden.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.562 Makaleler 5 Çözümler 274 7 Ocak 2025 #17 Genelde kendimi dolandırıyorum. Yeteri kadar düşünmeyip işe girişince olan bana oluyor. Bereket el alem beni o kadar büyük çarpamadı henüz.
Genelde kendimi dolandırıyorum. Yeteri kadar düşünmeyip işe girişince olan bana oluyor. Bereket el alem beni o kadar büyük çarpamadı henüz.