Hiç kodlama gerektirmeyen Linux dağıtım önerisi

Hocam dediğiniz gibi HDD de hantal çalıştı. Ben Windows'u komple silip Zorin OS'a komple geçmek istiyorum ama tek sıkıntım şu: Zorin OS şu an HDD de. Ve gayet yavaş. Zorin OS'u komple silip ardından SSD'ye kurmam lazım ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Bir bilginiz var mı?
HDD üzerine kurmak istersen ZorinOS Lite Kullanmayı dene.
Getting Zorin OS Lite

Biraz aşağı kaydırın ve indirme butonu mevcut.

HDD üzerine kurmak istersen Zorin OS Lite kullanmayı dene.
Getting Zorin OS Lite

Hocam HDD dekini sildim SSD'ye kurdum yine de sağ olun.

HDD üzerine kurmak istersen Zorin OS Lite kullanmayı dene.
Getting Zorin OS Lite

Hocam benim bir arkadaş vardı çok eski bilgisayarına Windows 10 kurmuş kaldırdığı için ama sonra donmaya başlamış o arkadaşa veririm çok teşekkürler!

Son düzenleme:
Zorin OS, çok başarısız bir dağıtımdır. Shelli zamanla öğreneceksiniz. Terminalsiz gui ile kullanmak, akıl işi değildir.

Zorin OS, çok başarısız bir dağıtımdır. Shell'i zamanla öğreneceksiniz. Terminalsiz GUI ile kullanmak, akıl işi değildir.
Niye? İsteyen istediği gibi kullanır burada terminal gibi bir zorunluluk yok ki zaten her şeyi GUI ile yapabiliyorsak ne güzel.

Niye? İsteyen istediği gibi kullanır burada terminal gibi bir zorunluluk yok ki zaten her şeyi GUI ile yapabiliyorsak ne güzel.
Bir yere kadar yaparsın. Çok verim alamazsın. Açman şart.

Bir yere kadar yaparsın. Çok verim alamazsın. Açman şart.
İstediğin kadar verin alırsın, örnek olarak terminalle yapılıp GUI ile yapılamayan gündelik kullanım için gerekli bir şey söyle.

İstediğin kadar verin alırsın, örnek olarak terminalle yapılıp GUI ile yapılamayan gündelik kullanım için gerekli bir şey söyle.
@world çekemezsin veya configuration yapamazsın. Rolling Release olsa bile, paket yöneticisini istediğin gibi kullanamazsın.

@world çekemezsin veya configuration yapamazsın. Rolling Release olsa bile, paket yöneticisini istediğin gibi kullanamazsın.
İlk ikisini ben bile bilmiyorsam sıradan kullanıcı umursamayacaktır fakat üçüncüsünde katılmıyorum, %95 ihtimalle aradığınız paketi paket yöneticisinden kolaylıkla bulabilirsiniz. İstisnalar kaideyi bozmaz.

İlk ikisini ben bile bilmiyorsam sıradan kullanıcı umursamayacaktır fakat üçüncüsünde katılmıyorum, %95 ihtimalle aradığınız paketi paket yöneticisinden kolaylıkla bulabilirsiniz. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Aradığı paketi bulamaz demedim. Aradığı paketi istediği gibi kuramaz. Veya istediği gibi derleyemez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı