Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lise ilk sınıfta öyle bir kaçtımki , arkamdan hoca hoop diye bağırıyordu ben demirden atlamaya çalışıyordum. Arkama bakmadan, konuşan eden hoca olsa bile kaçıyordum. İlk dönem devamsızlığı doldurdum ve sınıfta kaldım. İkinci dönem hiç gitmedim evde geçirdim zamanımı. Ertesi senede taktir aldım .
Kaçmadım ama kaçmaya çalıştım. Tellerin üzerinden atlarken tam yarıdayken okulun içerisine doğru düştüm. Düşerken elime tel ya da ağaç dalı kesti. Elim biraz kanadı. Sonrasında velimi aratıp okuldan gittim.
Yurdun arka ormanlık bahçesindeki telleri kesip yol çekmiştim method 9.sınıflara kadar ulaşınca yakalananlar ceza almama karşılığı kaçtıkları yeri göstermişti. Mükemmel bir şeydi yoğun çalışma ve emek vardı ortada. Kaçmak bir hayat felsefesidir, bir umuttur bir yaşam tarzıdır. Bazı arkadaşlar okulu kırmayı kaçmak zanneder fakat alakası yoktur. Asıl maharet içeri girip Scofield'çılık oynamaktır.
Liseyi enka teknik okullarında okudum. Kaçmayı denemek istiyorsanız, buyurun diyorlardı. Dilovasında dağın tepesinde, en yakın yerleşim yeri birkaç kilometre ötede. Çevrede başıboş köpekler dolanıyor ayrıca.
Ortaokulda sabahçıların çıkması için bekletiyorlardı bizi, ben de arkadaşımla kaçmaya karar verdim. Kaçtık ve kaçtığımız yer ise okulun bir sokak arkasıydı. Bütün gün boş boş dolaştık ve sınıftan biri durduk yere anneme şikayet etti. Annemden azar işittim normal olarak. Sonra dayım beni balkona çekti ve kapıyı kilitledi. Öleceğimi zannettim fakat gayet medeni bir şekilde konuştu. O zamandan beri bir daha kaçmadım. (10. Sınıfım.)