Evet, hem de çok korkunç bir paranormal olay. Bundan korkmayan insan değildir herhalde.
Evet, hem de çok korkunç bir paranormal olay. Bundan korkmayan insan değildir herhalde.
Eki Görüntüle 1093819
Bunun neresi korkunç.
Hocam, oyuna yeni girdiniz, daha deri zırhınız yok, kılıçı saymıyorum bile, ve uyuyup sabahın gelmesini istersen "Şimdi uyuyamazsın, yakınında canavarlar var." uyarısıyla karşılaşıyorsunuz. Benim hayatta en çok korktuğum görüntü budur.Bunun neresi korkunç.
Hocam, oyuna yeni girdiniz, daha deri zırhınız yok, kılıçı saymıyorum bile, ve uyuyup sabahın gelmesini istersen "şimdi uyuyamazsın, yakınında canavarlar var." uyarısıyla karşılaşıyorsunuz. Benim hayatta en çok korktuğum görüntü budur.
Hocam, oyuna yeni girdiniz, daha deri zırhınız yok, kılıçı saymıyorum bile, ve uyuyup sabahın gelmesini istersen "şimdi uyuyamazsın, yakınında canavarlar var." uyarısıyla karşılaşıyorsunuz. Benim hayatta en çok korktuğum görüntü budur.
Hocam yine de korkunç. Hardcore yaptığınızı düşünün bir de.O kadar tahta toplayıp yatak yapıp ta kılıcın olmaması.
Ben olsam Allah ne verdiyse.
Hocam yine de korkunç. Hardcore yaptığınızı düşünün bir de.
O zaman işler değişir.
Hocam esprinin ortasına ettiniz çok teşekkürler.O zaman işler değişir.
Ama çözümü var arkadan çıkıp Allah ne verdiyse koşup yatmak.
Amacıma ulaştımHocam esprinin ortasına ettiniz çok teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.