Hiç paranormal olay yaşadınız mı?

Birkaç yıl önce uyurken bir anda sebepsiz yere uyanmıştım. Kapının kasasına yaslanan bir kadın hayır diye bağırdı. Sonrasında gözlerimi ovaladım ovalarken yine aynı ses geldi gözlerimi açtığımda hala oradaydı bir kez daha ovaladım o anda yüksek bir hayır sesi geldi ve yok oldu. (kapının dibinde gece lambası vardı yüzünü gördüm sadece.)
 
Hayır ama yaşamış gibi oluyorum çünkü epilepsi hastasıyım.
Ama bunun dışında paranormal olayların gerçek olduğunu düşünmüyorum. Bazı akli dengesizlikler veya sıkıntılardan ya da bazen sadece basit şeylerden (örneğin uykusuzluk) kaynaklanabilen bir sorun. Kafanın içinde yaşanan bir problem yani. Ben bundan ibaret olduğunu düşünüyorum.
Zaten bilim dışında oyunların hikâyelerine veya filmlere falan bile bakarsanız özellikle gerçekçi tarzda yapılan filmlerde de(genelde bilim-kurguda olur) onlar sonra beyinde yaşanan problemlerden/psikolojik sıkıntılardan kaynaklı olur.
Yani bunun mesajını birçok yerde de veriyorlar aslında.
 
Ben değil, fakat edebiyat hocam anlatmıştı. Askerdeyken 2 kişi nöbet tutuyorlarmış gece 3-4 civarı beraber dolanırken bir çığlık sesi duymuş. Duymasıyla yanındakinin silahı ateşlemesi bir olmuş. Elinin ayağının kesildiğini söylemişti. Tabii ki de bu ani bir tepki verdiği içindi. Bütün herkesi ayağa kaldırmışlar. Silahı ateşleyen arkadaşı da ceza almış. Genelde böyle şeylere çok inanmıyorum. Arkadaşlarım hep anlatırlar. Babası kampta cin düğünü görmüş vesaire. Biri çöpün yanından geçerken davul zurna sesi duymuş çarpılmış falan. Garip insanlar.
 

Geri
Yukarı