1.3 Multijet
Picopat
Daha fazla
- Meslek
- Amele
Selam, 19 yaşındayım ve daha önce hiç sevgilim olmadı. Sebebini kilolu olmama bağlıyordum ama şimdi zayıfladım ve spora devam edeceğim. Kendimi çok yakışıklı bulmasam da en azından keko değilim. Hiçbir kıza mesaj atamıyorum, takip isteği bile gönderemiyorum. Gelen arkadaşlık isteklerini bile reddediyorum çünkü fotoğraflarda belli olmasa da hâlâ biraz kiloluyum ve bu konuda özgüvensizim. Ayrıca çalışsam da çok param olmuyor. Yarın birisiyle konuşmaya başlasam, dışarı çıksak hesabı ödeyecek param olmazsa diye korkuyorum. Ya kafamız uyuşmazsa? İçimden birçok şey geçiyor.
Son 2 yılda artan parti tutumları da beni tedirgin ediyor çünkü artık bir insanın iyi olup olmadığına, kültürüne, zekasına bakmadan direkt partiden yola çıkarak “Bu kesin şudur” diyen çok fazla tip var. Yanlış anlaşılmaktan, sapık sanılmaktan ve tipim ya da vücudum dolayısıyla rencide edici kelimelere maruz kalmaktan çok korkuyorum. Ayrıca fikirlerime saygı duymayan, hakaret eden ya da küfür eden biriyle denk gelirsem diye de endişeliyim.
Tavsiyelerinizi, önerilerinizi bekliyorum. Ne yapmalıyım?
Son 2 yılda artan parti tutumları da beni tedirgin ediyor çünkü artık bir insanın iyi olup olmadığına, kültürüne, zekasına bakmadan direkt partiden yola çıkarak “Bu kesin şudur” diyen çok fazla tip var. Yanlış anlaşılmaktan, sapık sanılmaktan ve tipim ya da vücudum dolayısıyla rencide edici kelimelere maruz kalmaktan çok korkuyorum. Ayrıca fikirlerime saygı duymayan, hakaret eden ya da küfür eden biriyle denk gelirsem diye de endişeliyim.
Tavsiyelerinizi, önerilerinizi bekliyorum. Ne yapmalıyım?