Hiçbir şey yapma isteğinin olmaması ve yorgun olmak

Arkadaşlar, son 2 gündür hiçbir şey yapasım yok, sadece yorgunluk hissediyorum. Kız arkadaşım var onu da üzüyor bu durum, bilgisayara oturuyorum 1 el CS:GO atıyoruz sonra sıkılıyorum oyun oynayasım gelmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum, önerisi olan var mı?

Bilgisayardan kendini 1-2 hafta alıkoy. Önüne gelen ilk oyunu oynayacak hale geleceksin. Ben oyun zevkim kalmadığı zaman bunu yapıyorum tekrar şarj oluyorum.
Bilgisayardan kendini 1-2 hafta alıkoy. Önüne gelen ilk oyunu oynayacak hale geleceksin. Ben oyun zevkim kalmadığı zaman bunu yapıyorum tekrar şarj oluyorum.
Günlük hayatı bilemem.

Günde kaç saat uyuyorsunuz? Ben çok uyuduğum zaman hiçbir şey yapasım olmuyor ve yorgun oluyorum.
Açıkçası gece oturuyorum sabah saat 4-5 gibi yatıp, öğlen 15:00 gibi kalkıyorum.

Günlük hayatı bilemem.
Aslında mantıklı olabilir, ama önce uyku düzenimi yoluna koymam lazım.

Oyun oynama izleyecek bir şeyler bul. Benim şuan oynamadığım bir sürü oyunum var ama hepsini yaz için saklıyorum, dizi izliyorum ve sadece 2 tane oyun oynuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00