Hiçbir şeyi beceremiyorum

Öyle diyorsun yani... :(

@ZerefDragneel o nedir?

Yaz mevsiminde bir işe başla 3 ay oradan para kazan. Sosyalleşmek istiyorsan da çok çekingen olmayı bırak ve mizahını geliştir. Ayrıca maalesef ders çalışmak zorundasın. İstesen de istemesen de ders çalışmak bir zorunluluk. Ayrıca bir hobi edin misal satranç. Şimdilik dişini sık gerisi gelecektir. İyi günler.

Yaz mevsiminde bir işe başla 3 ay oradan para kazan. Sosyalleşmek istiyorsan da çok çekingen olmayı bırak ve mizahını geliştir. Ayrıca maalesef ders çalışmak zorundasın. İstesen de istemesen de ders çalışmak bir zorunluluk. Ayrıca bir hobi edin misal satranç. Şimdilik dişini sık gerisi gelecektir. İyi günler.
Mizahım iyidir. Tek iyi olan yönüm bu galiba...

Bir şeyler yapmak istiyorum ama yapamıyorum. Hiçbir şeyi beceremiyorum. Ne yapmak istediğimi bilmiyorum. Liseye geçtiğimden beri hayatım kötüleşti. Sosyal çevrem yok. Hiç kimseyi sevmiyorum. İnsanlar çok aptal maalesef. 16 yaşındayım boyum kısa (160) ve fiziksel sorunlarım var. Sadece sevgi istiyorum. Bir kıza açılıyorum ve ondan da reddediliyorum. Sonra başkasıyla flörtleşiyor. Meslek hayalim yok. Ders çalışamıyorum. Bilgisayarım oyun oynamak için kötü. Eğlenecek bir şey bulamıyorum. Mutlu olamıyorum ben. Eğer yazmak istersen yazabilirsin. Üşeniyorsan yazma. Tek söyleyebileceğim şey ben kötü biri değilim.
Hobi edin ve biraz özgüven sahibi ol, insan ilişkilerinde her zaman özgüven önemlidir. Biriyle diyalog kuramıyorsan ya özgüven sahibi değilsin demektir ya da nereden başlayacağını bilmiyorsundur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı