High Power 750W Almamanız Gereken Güç Kaynağı

Makaleler
2
Merhaba. Bu konuyu bilgisayar toplama niyetinde olan ve bu güç kaynağını almayı düşünen arkadaşlar için açıyorum. Ürün modeli High Power 750W 80+. Ürün kodu ise HPG-750BR-H12S. Linkini de bırakıyorum buraya.

Gelelim konuya. 12 Kasım 2018 tarihinde kasa ile birlikte bu güç kaynağını aldım. 6 ay sonra güç kaynağında bir patlama sesi ile birlikte ışık çıktı. Ben de güç kaynağını Akortek Bilişim'e yolladım. 0 ürün ile değiştirildi. Gelen ürün de 6 ay sonra aynı arıza ile pert oldu. Tekrar yolladım ve tekrar 0 ürün ile değişimi yapıldı. Bu gelen üründe ise Coil Whine sorunu mevcuttu ben de hemen ertesi gün geri yolladım. 1 hafta sonunda tekrar 0 ürün ile değişimi yapıldı ve elime bugün ulaştı. Bu gelen üründe de yine Coil Whine sorunu var. Ve tekrar yollayacağım. Ben geçtiğimiz 2 aylık süreçte bilgisayarımı kullanamadım. Teknik servis konusunda bir sorunum yok. Laga luga yapmadan 0 ürün ile değişimi yapıldı her seferinde ancak bu ürünün değişime yollanan, iade edilen sorunlu ürünler olduğunu düşünmeye başladım. Bu kadarı da fazla diyerek bugün aradım ve değişim talep etmediğimi söyledim. Site üzerinden güncel fiyatı ile indirim kodu talep ettim ve başka bir güç kaynağı alacağımı söyledim. Başlangıç olarak olumlu bir geri dönüş aldım ancak ürünü bugün yollayacağım. Önümüzdeki günlerde nedir ne değildir göreceğiz. Demem o ki arkadaşlar bu ürünü almayı düşünen arkadaşlar kesinlikle almasınlar. Öneren arkadaşlar da mümkünse önermesinler. Bu marka ya da Teknobiyotik ile ilgili kötü bir yorumum yok. Yorumum bu markanın bu modeliyle alakalıdır.

.

Bende bu modeli var senin dediğin tarzda bir sorun yaşamadım fakat fanı golf topu yüzeyi gibi olduğu için sessiz olduğu iddia ediliyor. Gel gör ki oyun açınca sanki yanımda uçak kalkıyor deli gibi fan sesi. Geceleri bu fan sesi yüzünden uyandığımı hatırlıyorum. High Power pişmanlıktır aynı sistemi kuzenime Sharkoon marka PSU ile topladım vızıl vızıl en ufak ses yok. Bulaşmayın...

.

Bende bu modeli var senin dediğin tarzda bir sorun yaşamadım fakat fanı golf topu yüzeyi gibi olduğu için sessiz olduğu iddia ediliyor. Gel gör ki oyun açınca sanki yanımda uçak kalkıyor deli gibi fan sesi. Geceleri bu fan sesi yüzünden uyandığımı hatırlıyorum. High Power pişmanlıktır aynı sistemi kuzenime Sharkoon marka PSU ile topladım vızıl vızıl en ufak ses yok. Bulaşmayın...

Ben bu güç kaynağını kullandım hiç fan sesi falan yoktu. Bence senin sisteme yetmemiş olabilir.

Ben bu güç kaynağını kullandım hiç fan sesi falan yoktu. Bence senin sisteme yetmemiş olabilir.

Ryzen5 2600 ve RX590 750W fazla bile bence. Zaten sistem boştayken çok sıkıntı yok mesela Valorant oynuyorum bu ara onda da çok büyük sıkıntı yok ama PUBG Warzone gibi oyunlarda çok fan sesi yapıyor. Tabi kulaklık oyun sesi derken duymuyorsun ama muthiş bir uğultu var odanın içinde.

Ryzen5 2600 ve RX590 750W fazla bile bence. Zaten sistem boştayken çok sıkıntı yok mesela Valorant oynuyorum bu ara onda da çok büyük sıkıntı yok ama PUBG Warzone gibi oyunlarda çok fan sesi yapıyor. Tabi kulaklık oyun sesi derken duymuyorsun ama muthiş bir uğultu var odanın içinde.

Bilmiyorum bende ses falan olmamıştı ve haklısın senin sisteme fazla bile belki aldığın PSU'da bir problem vardı. Teknoloji her zaman şans işi. 🙂

Neden karalamak için böyle bir konu açayım arkadaşlar? Konuda da belirttiğim gibi site ya da markayla ilgili kötü bir yorumum yok. Benim yorumum "BU MODEL" ile ilgili. Doğru söylediğimi size ispatlayacak değilim. Başkalarının mağduriyetini önlemek amacıyla açmıştım konuyu ancak hakettiğinizi düşünmüyorum.
Ben arkadaşın doğru söylediğini düşünmüyorum, karalamak için böyle dediğini düşünüyorum. Eline ne geçecekse?
Durduk yere böyle bir konu açasım ve markaları kötüleme isteği geldi bir anda. Nasıl da psikopat ruhlu bir insanım değil mi? Şaka gibisin.

Neden karalamak için böyle bir konu açayım arkadaşlar? Konuda da belirttiğim gibi site ya da markayla ilgili kötü bir yorumum yok. Benim yorumum "BU MODEL" ile ilgili. Doğru söylediğimi size ispatlayacak değilim. Başkalarının mağduriyetini önlemek amacıyla açmıştım konuyu ancak hakettiğinizi düşünmüyorum.

Durduk yere böyle bir konu açasım ve markaları kötüleme isteği geldi bir anda. Nasıl da psikopat ruhlu bir insanım değil mi? Şaka gibisin.
Elektronik ürün genelde şans işidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı