Herhangi bir sorun yaşamadım. Bu ayar işlemci, anakart, işletim sistemi gibi faktörler etkiliyor. Bence devre dışı bırakıp herhangi bir oyunun benchmark testinde kıyaslamak lazım. Özellikle yüksek işlemci gücü isteyen oyunlarda denemek lazım. Önceden denediğimde microstutter, FPS gibi konularda iyileşme olduğunu görmüştüm.
1. TSC + LAPIC ( En düşük gecikme ve Çok stabil):Dostum bir sürü konu var bu konuyla ilgili birçoğu BCDEdit /deletevalue useplatformclock false bu komut kapatıyor HPET'i diyor ben anlamadım. HPET'i kapatan komut hangisi?
Bu ayarın böyle bir etkisi olduğuna dair bir şey görmedim, sanmıyorum. Bu ayarların Windows 11'de kullanılmasına da gerek yok artık Platform ayarları düzgün.CS oynarken oyun birden donuyor, bu ayar ile ilgili olabilir mi?
Bu ayarın böyle bir etkisi olduğuna dair bir şey görmedim, sanmıyorum. Bu ayarların Windows 11'de kullanılmasına da gerek yok artık Platform ayarları düzgün.
Yıl olmamıştı 2024 ki konu 2018'in konusu. Konuyu açtığım gün AMD işlemcilerde yaşanan problemler nedeniyle üretici tarafından da önerilen ayarlardı bunlar (HPET'in Kapatılması özellikle). Bilinçsiz bir şekilde ayar değiştiriyorsanız alt üst edersiniz.Yıl olmuş neredeyse 2024 hâlâ 10 FPS için PC'deki bütün ayarları alt üst ediyorsunuz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.