Hikayeli oyunlardan nefret ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır, hikayeli oyunları da sonsuza kadar oynayabilirsiniz. Sadece fazla ön yargılı olmayı tercih etmişsiniz. RDR2'de açık dünya var, istediğiniz gibi takılabilirsiniz. God of War'da yine açık dünya var, kafanıza göre aksiyonlara dalabilirsiniz.
 
Seninki de iyiymiş. Benim de tamamen mental halime bağlı. Mesela uzun bir ilişkim bitti biteli sadece CS:GO, PUBG oynuyorum ki hikâyesi güzel oyunlara bayılırım.
 
RDR2 kadar overrated bir oyun görmedim.
Ya kendiniz diyorsunuz fazla oynamadım diye, gelmiş oyuna laf ediyorsunuz. Gidip biraz oynayıp gelin, oynamadan laf etmeyin oyuna.

RDR'ye overrated diyorum nereden bildin?😱 🗿 🗿
 
Fallout, Elder Scrolls, Red Dead, GTA gibi türünün en bilindik oyunlarında hem kaliteli bir hikaye hem de kafanıza göre takılabileceğiniz yaşayan bir dünya sunuluyor. Aksine online temele oturtulmuş oyunlar bu konuda daha kısıtlayıcı oluyor. Ama anladığım kadarıyla sizin söylemek istediğiniz şey Minecraft gibi sandbox türünde oyunlar sevdiğiniz. Yoksa hikayeli oyun diye bir tür yok zaten. Kimisi çizgisel ilerler kimisi açık dünyaya bırakır, kimisi de sizin sevdiğiniz tarzda sandbox türündedir. Hitman serisini oynamanızı tavsiye ederim. Sandbox seviyorsanız hoşunuza gidecektir, aynı zamanda da güzel bir hikayesi var.
 
Fallout, Elder Scrolls, red Dead, GTA gibi türünün en bilindik oyunlarında hem kaliteli bir hikaye hem de kafanıza göre takılabileceğiniz yaşayan bir dünya sunuluyor. Aksine Online temele oturtulmuş oyunlar bu konuda daha kısıtlayıcı oluyor. Ama anladığım kadarıyla sizin söylemek istediğiniz şey Minecraft gibi sandbox türünde oyunlar sevdiğiniz. Yoksa hikayeli oyun diye bir tür yok zaten. Kimisi çizgisel ilerler kimisi açık dünyaya bırakır, kimisi de sizin sevdiğiniz tarzda sandbox türündedir. Hitman serisini oynamanızı tavsiye ederim. Sandbox seviyorsanız hoşunuza gidecektir, aynı zamanda da güzel bir hikayesi var.

Hayır hocam ne Minecraft'ı? Ben görev yapmadan oyunun içinde sağa sola gidip gezeceğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya kendiniz diyorsunuz fazla oynamadım diye, gelmiş oyuna laf ediyorsunuz. Gidip biraz oynayıp gelin, oynamadan laf etmeyin oyuna.

RDR'ye overrated diyorum nereden bildin?😱 🗿 🗿

Hocam sevmek zorunda mıyım? RDR2 gibi oyunlar 50 60 saat hadi en fazla 200 saat oynayıp kenara atacağın oyunlardır. Benim oynadığım Valorant PUBG LoL gibi oyunları ise en aşağı 2 3 bin saat oynar insanlar. Bu bile kalite farkını göstermeye yeterli neden bu kadar övüyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı