Gıda HIQ Bayram İndirimleri Başladı!

acıkcası spor yaptıgımdan beri hiq kullanan biri degildim ve protein tozu güzel bi indirime girmediği sürecede almanızı önermem gereksiz fazla para göz ve ağızla cidden aromalarında fark oluyor baska markaların aromalarını denerken beni sıktı ama hiq nun protein tozu aromasını hiçbirinde tatmadım. dedigim gibi gereksiz para uzun süre diyet yapmıyorsan protein tozunun güzel tadına bile ihtiyacin yok ucuz ve güvenilir biryerden al geç
Çok doğru. Diyetlerde çok güzel aroma katıyor HIQ aromaları şahane oluyor. Bana göre en iyi aromaları HIQ ve Swiss Nutrition yapıyor.
 
F/P olarak bigjoy tavsiye ederim. Kesinlikle köklü bir marka. HIQ göz boyuyor fiyatlar uçuk.
Hatta bigjoyun protein tozunu satın alacağım yanında hediye dahi veriliyor 990 gr protein tozu 740 TL civarlarına geliyor.
 
Aromasız pirinç unu ve aroma kampanyasından yararlanmıştım bugün pankek yaptım gayet güzeldi.
 
diyetini tatlandırıp cok parası olmayan kişiler için önerim şudur hiq dan istediginiz aromali pirinc ununu alın 1kg falan zaten sonra gidin şok piyale var ucuz pirinc unu onuda alın ikisini bi kutuya koyup calkalayın iyice birbirine karışsın 2kg pirinc ununuz olur hem daha ucuza gelir hemde tatdan eksilmiyor
 
Hocam hangi malzemeler ile yaptınız bende aynısındın aldım 60 gram pirinçunu 4 yumurta 6-7 damlada tatlandırıcı attım tadını değiştirmedi siz hangi malzemeler ile yaptınız.
100 gram ince öğütülmüş yulaf, 4 yumurta, tarçın, 15 damla tatlandırıcı, 1 büyük veya 2 küçük muz. Bunları blenderda karıştır.

Yapışmaz granit tavaya zeytinyağı dök ve ısınınca üstüne bu karışımı dök. Arada bir çevir çok siyahlaşmasın.
 
100 gram ince öğütülmüş yulaf, 4 yumurta, tarçın, 15 damla tatlandırıcı, 1 büyük veya 2 küçük muz. Bunları Blender'da karıştır.

Yapışmaz granit tavaya zeytinyağı dök ve ısınınca üstüne bu karışımı dök. Arada bir çevir çok siyahlaşmasın.

15 damla fazla değil mi sitede 5-10 damla diyor hangi aromalısı aldınız.
 

Geri
Yukarı