Gıda HIQ Bayram İndirimleri Başladı!

Hocam hangi malzemeler ile yaptınız bende aynısındın aldım 60 gram pirinçunu 4 yumurta 6-7 damlada tatlandırıcı attım tadını değiştirmedi siz hangi malzemeler ile yaptınız.
1 yumurta yaklaşık 60-70 gram pirinç unu 6-7 damla tatlandırıcı kabartma tozu yani tuzsuz değildi çok tatlı da değildi fıstık ezmesi muz falan sürünce kıvamında oldu.
 
8 Nisan saat 17:00'de HIQ indirimleri başladı!


Göz attığımda bence flavn drop alınabilir %50 indirimde fakat aroma iyi seçilmeli. Ben peanut chocolate caramel aldım fakat aroması pek baskın değil ama başka aromalar daha baskın olabilir.


Kreatin bence kesinlikle alınır, 408TL'ye düşüyor, ben kullanıyorum cidden güzel ürün.


Flavn dream 1 servisi 5TL'ye düşmüş oluyor denemek isteyenler için bence iyi bir şans, ben olsam baklava aromalı olanı alırdım.


Smash Pro 2.0 507 gramı 1 servisi 16TL civarına düşüyor. Bence filtre kahve içmek daha ucuz olsa da pre workoutlar daha güzel. Ben kola aromalı içmiştim çok iyiydi.


BCAA falan önermiyorum, bunlar para tuzağıdır.

Arjinin bence alınabilir. 1 servisi 5.5TL'ye geliyor ve fiyatı da 340TL oluyor.


Gain Deluxe (gainer) 5kg 1275TL'ye düşüyor ve 1 servisi 25.5TL'ye geliyor (100 gram olarak hesapladım.). Bana biraz pahalı geldi, gainer bence gereksiz bir şey ama lezzetli ve yüksek kalorili bir içecek içmek istiyorum diyorsanız alınabilir.


High Pro+ bence alınmaz. 1760TL'ye düşüyor ve 1 servisi 26.5TL'ye geliyor. Onun yerine 1 servisi 24TL olan big joy daha mantıklı olacaktır.

Drops kurabiye aroma sakın almayın zehir gibi.
 

Bende ondan almıştım daha deneyemedim, tadı gelmediğinde kaç damla atmıştın.

100 gram ince öğütülmüş yulaf, 4 yumurta, tarçın, 15 damla tatlandırıcı, 1 büyük veya 2 küçük muz. Bunları Blender'da karıştır.

Yapışmaz granit tavaya zeytinyağı dök ve ısınınca üstüne bu karışımı dök. Arada bir çevir çok siyahlaşmasın.

Bunu akşamdan yapıp dolaba atsam sabah kalktığım gibi yenir mi?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı