Hitler haklı mıydı?

  • Konuyu başlatan die
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 117
  • Görüntüleme 3B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaptıkları kesinlikle doğru değil ama Yahudilerin aşağılık bir ırk oldugu düşüncesi doğru. Dunyada bu kadar asalak boş bir millet zor bulunur. Arapları yunanlari ermenileri seven sever sevmeyen sevmez ama hicbiri bir Yahudi ile kiyaslanamaz.
Dünyanın en aşağılık ırkı Araplardır. Bu değiştirilemez bir gerçek.
 
İşte bende şuna referans veriyorum. Nasıl ki sırf afrikada doğduğu için yaşam boyu zulüm gören vatandaşları düşünmeyen bir halkı, başka bir halkta zulümle yaşatıyor. Yahudilerin arkası sağlam olduğu için bu zulüm her ne kadar 5 yıl gibi kısa bir süreyle sona ermiş olsa da Sierra Leone'da 1860'tan bu yana uzanan bir zulüm var. HRD, IGI, GIA, AGSL gibi şirketlerin CEO'larının yahudi olması, bütün dünyaya elmas rezervi konusunda hükmetmeleri sizce tesadüf mü?

Ben sadece sizin fikrinizde olan insanlara soruyorum. Konu yahudilerin ölmesi olunca arşa çıkan merhametiniz, bu adamların şuanda, ben bu yazıyı yazarken bile devam ettirdiği zulüm sürecini neden görmüyorsunuz?https://www.mfa.gov.tr/data/Kutuphane/yayinlar/EkonomikSorunlarDergisi/sayi27/makalekimberley.pdf
Bos cevap, adam ne anlatiyor sen ne anlatiyosun? Link falan birakmis bi de, ad hominem.
 
Yaptığı doğru değil ayrıca Türkiye'yi de işgal etme planları vardı buna rağmen fazlaca Türkiye'de hayranı var Hitler'i seven adam bence tarihten anlamıyor yada 2. Dünya Savaşı'ndan başka birşey bilmiyor.
Stratejik bir plandı o Gertrude harekatı. Türkiyenin müttefiklere katılması durumunda uygulanacaktı. Bilip bilmeden konuşmayın lütfen.
 
Irkçılık benim gözümden evcilik oynamak gibi bir şey. İkisi de çocukça şeyler. Şahsen yahudilere olanlar için hiç üzülmüyorum ama bu yahudi sevmemem veya Hitler'i haklı bulmam ile alakalı değil. Bu gün Filistin halkı içinde üzülmüyorum, Uygur içinde üzülmüyorum. Önemsediğim tek kişi kendimim ve diğer insanlara ne olduğu, ne acılar ve işkenceler çektikleri umrumda değil. Yarın aynıları bana yapılırsa kimse yardım etmesin. Soruya dönecek olursam haklı olduğunu düşünen için haklı, haksız olduğunu düşünen için haksız.
 
Birinci dünya savaşını, İngiliz yanlısı yahudiler, Osmanlı'yı petrol sahasından atmak ve Kudüs'ün el değiştirmesi için çıkardılar.

İkinci dünya savaşını, gene yahudiler, İngiliz'lerin çok yıpranmasını ve Kudüs'ü kendilerine bırakması için çıkardılar. Nitekim 1900'lü yıllarda Marks zamanı İngiltere nüfusu 100 Milyon'un üzerinde iken, yarıdan aşşağı düştü. Erkekler savaşa gidince, kocasız kalan kadınların çocuğu olmadı tabi.

Üçüncü dünya savaşını, gene onlar çıkaracak, bu sefer de kurulan İsrail devletini her yoldan genişletmek için kimse işlerine karışamasın diye. Bu sefer de harcanan ABD olacak tabi.

Winston Churchil, ikinci dünya savaşının akabinde, şu Ruslar'ın işini bitirelim diye çok üsteledi ama yahudiler, İsrail'i kuracakları için, sürpriz bir sonucun İsrail'in kurulmasına engel olmasını istemediler.

Hitler konusuna gelecek olur isek, eğer 10 sene beklese idi, savaşı alırdı, çünki Ruslar bile 1950 yılında atom bombasını yapmayı başardı. Almanya eğer bombayı yaptıktan sonra savaşa girse idi, savaşı kazanırdı. Rusya'ya atom'u döşer yolunu açardı. Bunu ikinci dünya savaşını anlatan belgeseller de doğruluyor, gerçekte Alman ordusu'nun hazır olmadığını, hatta Polonya'ya girdiğinde Hitler Chamberline'ın Çekoslavakya'ya girdiğinde ses çıkarmadığı gibi İngiltere'nin ses çıkaramayacağını düşünüyordu. Halbuki, o istifa edince Churchill geldi ve savaşı açtı. Savaş çıktığında Hitler'in General'lerine ne yapacağız diye sorduğu biliniyor. Yani Hitler Polonya'ya girince dünya savaşı çıkacağını tahmin etmemiş göya.

Tekrar üçüncü dünya savaşı'na gelecek olur isek, sözüm ona kutsal rivayetlerde İsrail'in yenileceğini anlayınca İran'a savaş açarak 3. dünya savaşı'nı başlatacağı yazılı imiş, tabi onların inancına göre.
 
Birinci dünya savaşını, İngiliz yanlısı yahudiler, Osmanlı'yı petrol sahasından atmak ve kudüs'ün el değiştirmesi için çıkardılar.

İkinci dünya savaşını, gene yahudiler, İngiliz'lerin çok yıpranmasını ve kudüs'ü kendilerine bırakması için çıkardılar. Nitekim 1900'lü yıllarda marks zamanı İngiltere nüfusu 100 Milyon'un üzerinde iken, yarıdan aşağı düştü. Erkekler savaşa gidince, kocasız kalan kadınların çocuğu olmadı tabii.

Üçüncü dünya savaşını, gene onlar çıkaracak, bu sefer de kurulan İsrail devletini her yoldan genişletmek için kimse işlerine karışamasın diye. Bu sefer de harcanan ABD olacak tabii.

Winston churchil, ikinci Dünya Savaşı'nın akabinde, şu Ruslar'ın işini bitirelim diye çok üsteledi ama yahudiler, İsrail'i kuracakları için, sürpriz bir sonucun İsrail'in kurulmasına engel olmasını istemediler.

Hitler konusuna gelecek olur isek, eğer 10 sene beklese idi, savaşı alırdı, çünkü Ruslar bile 1950 yılında atom bombasını yapmayı başardı. Almanya eğer bombayı yaptıktan sonra savaşa girse idi, savaşı kazanırdı. Rusya'ya Atom'u döşer yolunu açardı. Bunu ikinci dünya savaşını anlatan belgeseller de doğruluyor, gerçekte alman Ordusu'nun hazır olmadığını, hatta Polonya'ya girdiğinde Hitler chamberline'ın çekoslavakya'ya girdiğinde ses çıkarmadığı gibi İngiltere'nin ses çıkaramayacağını düşünüyordu. Halbuki, o istifa edince Churchill geldi ve savaşı açtı. Savaş çıktığında Hitler'in General'lerine ne yapacağız diye sorduğu biliniyor. Yani Hitler Polonya'ya girince Dünya Savaşı çıkacağını tahmin etmemiş göya.

Tekrar üçüncü Dünya Savaşı'na gelecek olur isek, sözüm ona kutsal rivayetlerde İsrail'in yenileceğini anlayınca İran'a savaş açarak 3. Dünya Savaşı'nı başlatacağı yazılı imiş, tabii onların inancına göre.

Hitler'in 10 değil 3 yıl beklemesi yeterliydi jet savaş uçakları V2 güdümlü füzeleri panther tankları donanmanın güçlenmesi hepsi hazır olurdu.
 
4 yıldır ikinci dünya savaşını araştırırım, öğrenirim. Bilmem kaç kitap okumuşumdur bu savaşı anlatan. Joachim Peiper, Von Rosen vs. vs. Aslında sormak istediğim, yahudiler konusunda haklı mıydı? Çünkü tarihte ne zamana bakarsanız bakın, Osmanlı bile yahudilerden nasibini aldı. Savaşı kazanması veya kaybetmesi değil olay. Yahudilere karşı artan zulümün karşısında dünyada bir anda bütün sermayelerin savaş alanına yatırım yöneltmesi bana tesadüf gibi gelmiyor. Amerika Stalin'e yardımından sonra 4-5 yıl içinde Stalin'le de savaşa giriyor. Yani demek oluyor ki bu adamların tek gayesi savaş süresinde yahudi düşmanlarını yok etmek..

Bunlar sizce tesadüf mü?
Birincisi Amerika SSCB'ye savaş sırasında yardım ediyor. İkincisi Osmanlı Yahudiler'den ne çekti hocam?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı