Hızlı kilo nasıl verilir?

yiğit23451

Centipat
Daha fazla  
Daha liseye yeni başladım 112.7 kiloyum. Çok aşırı kiloluyum. Boyum 1.85. hızlı bir şekilde kilo vermem gerekiyor. Şeker hastalığına ramak kaldı, o yuzden çok acil kilo vermem gerekiyor.

Doktorların gözetimi altında su orucuna başlayabilirsin etkili olur. İnternetteki yağ yakarsın diyenlere inanma 2 salatayla 50 kg verilmez.

Daha liseye yeni başladım 112.7 kiloyum. Çok aşırı kiloluyum. Boyum 1.85. hızlı bir şekilde kilo vermem gerekiyor. Şeker hastalığına ramak kaldı, o yuzden çok acil kilo vermem gerekiyor.

Kalori açığı yaratman gerekiyor. Bunun için de Fitness'a gitmek ve yediğininden kısıp kalori yakmak en sağlıklı çözüm olur. Eğer hemen ve genelde tavsiye edilmeyen bir yöntem istersen de su diyeti uygulayabilirsin. Tabii su diyetinden sonra verdiğin kiloları hızla alabileceğini de unutmamak gerek.

Geceleri yemek hic iyi degil ,ben geceleri cok yerdim baya kilo almistim ,kilo almaninda nedeni yemek yedikten sonra oturuyordum.
Gecenin kiloyla bir alakası yok. Kilo alıp vermek kalori hesabından geçiyor. Vücudunuza yetecek kadar kalori alıp oturmak size kilo aldırmaz. Fazlasını alıp yakmazsanız alırsınız.

Geceleri yemek hiç iyi degil, ben geceleri cok yerdim bayağı kilo almistim, kilo almaninda nedeni yemek yedikten sonra oturuyordum.

Hocam herkesin bünyesi aynı değil sizde oldu diye arkadaştada olacak değil ben mesela akşamları yemek yerim ama öyle böylede kilo almam ama arkadaşım var 2 şey yedimi kilo alıyor.

Gece yemek yemenin kiloyla bir alakası yok. Olay kalori açığından ibaret. Bu tarz bir yaklaşım doğru değil.

Hak veriyorum hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı