Hızlı kilo nasıl verilir?

Geceleri yemek hiç iyi degil, ben geceleri cok yerdim bayağı kilo almistim, kilo almaninda nedeni yemek yedikten sonra oturuyordum.

Geceleri yemek yiyince kilo alınmaz. Günlük kalori miktarı vardır her insanın onu aşarsan kilo alırsın. Alman gerekenden az alırsan zayıflar, alman gereken kadar kalori miktarına yakın değerler alırsan da kilonu korursun. Gece veya sabah fark etmez. Sadece geceleri sindirim sorunu yaşayabilirsin.

Selam hocam. Su diyeti yapmanı önermiyorum. Bunun gibi diyetlerde yağdan kayıp olmuyor. Kas kütlesinden kayboluyor. Fitnesse gidip doktorun dediklerine uyun.

Geceleri yemek yiyince kilo alınmaz. Günlük kalori miktarı vardır her insanın onu aşarsan kilo alırsın. Alman gerekenden az alırsan zayıflar, alman gereken kadar kalori miktarına yakın değerler alırsan da kilonu korursun. Gece veya sabah fark etmez. Sadece geceleri sindirim sorunu yaşayabilirsin.
Bilmiyorum benim yapim öyle geceleri yedigim zaman kilo almaya basliyorum cok şükür biraktim gece yemek yemeyi kilo almiyorum artik 87 kilodan 82 düstüm ,biraz yemek yemeyide azaltim.

Bilmiyorum benim yapim öyle geceleri yedigim zaman kilo almaya basliyorum cok şükür biraktim gece yemek yemeyi kilo almiyorum artik 87 kilodan 82 düstüm, biraz yemek yemeyide azaltim.

Yapınız ile alakası yok hocam. Demek ki gün içinde aldığınız kalori verdiğinizden çökmüş ve kilo almışsınız. Sonra da daha az kalori alıp daha çok vermişsiniz. Olay bundan ibaret.

Bilmiyorum benim yapim öyle geceleri yedigim zaman kilo almaya basliyorum cok şükür biraktim gece yemek yemeyi kilo almiyorum artik 87 kilodan 82 düstüm ,biraz yemek yemeyide azaltim.
Hocam o yüksek ihtimal yediğiniz şeyden ya da sizin genetiğinizden kaynaklı olabilir. Gece yediğiniz yemekten sonra aldığınız kilo da yüksek ihtimal vücutta su olarak tutulur, ya da farkında olmadan fazladan kalori alıyordunuz.

Günlük alman gereken kalorinin 500-700 kalori altında protein ağırlıklı bir beslenme programı ile ayda 8-10 kilo verebilirsin. Ek olarak ağırlık antrenmanı ve kardiyo ile yağ yakımını destekleyebilirsin. Su diyetidir odur budur onlara bulaşmanı önermem, en temiz yol yüksek protein, düşük karb. beslenmedir.

Hocam o yüksek ihtimal yediğiniz şeyden ya da sizin genetiğinizden kaynaklı olabilir. Gece yediğiniz yemekten sonra aldığınız kilo da yüksek ihtimal vücutta su olarak tutulur, ya da farkında olmadan fazladan kalori alıyordunuz.
Fazla kalori vücutta yağ olarak tutulur ayrıca gece yemek sadece sindirim sisteminde sorun oluşturabilir, bunun da geceyle alakası yok yiyip yatarsanız farklı sindirim sistemi hastalıklarına yol açabilirsiniz. Kiloyla alakası yoktur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı