Hobi önerisi

SensOuma

Hectopat
Üniversite öğrencisiyim kendimi geliştirmek ve vaktimi değerli harcamak istiyorum. Bu zamana kadar hep oyun oynardım artık zevk vermiyor nedense, bende başka arayışlara yelken açtım. Steam'de kış indirimlerinde 300TL gibi bir harcama yaptım oyunlara vereceğim parayı kitap vb. şeylere verseydim keşke dedim. Önerebileceğiniz herhangi bir öneri benim için çok önemli. Çeşit çeşit kitap alıp okumayı düşünüyorum.

Üniversite öğrencisiyim kendimi geliştirmek ve vaktimi değerli harcamak istiyorum. Bu zamana kadar hep oyun oynardım artık zevk vermiyor nedense, bende başka arayışlara yelken açtım. Steam'de kış indirimlerinde 300TL gibi bir harcama yaptım oyunlara vereceğim parayı kitap vb. şeylere verseydim keşke dedim. Önerebileceğiniz herhangi bir öneri benim için çok önemli. Çeşit çeşit kitap alıp okumayı düşünüyorum.
Spora başla.

Şiir okuyun hocam. Özellikle Özdemir Asaf, Cemal Süreya ve Serkan Uçar adlı şairlerin şiirlerini okumanızı tavsiye ederim. Başta anlamsız gelse de günler geçtikçe, yaşantılarınızın var edeceği anlamsızlıklar gün yüzüne çıktıktan sonra şiirin değerini anlayacaksınız.

Adobe Creative colection.

Hocam satın almaya kalktığımızda aylık olarak bile çok büyük miktarda para ödeniyor aylık buna verebilecek bir param yok maalesef masraflı.

Enstrüman çalmak 3 4 yıldır aklımda hocam ama bir türlü fırsat olmadı maddi açıdan. Keman ya da elektrogitar öğrenmeyi çok istiyorum. Spor konusunda ise kendi fikrimce hobi olarak değil de bir yaşam gerekliliği olarak görüyorum yapıyorum ama fazlası yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı